Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • West Ham har vunnit fem av deras sex senaste ligamatcher.

  • Fulham hade endast ett skott på mål i senaste 0-2 förlusten mot Leicester.

  • West Ham besegrade starka Aston Villa med hela 3-1. Inlånade Lingard mäktade med två mål i debuten.

  • West Ham har vunnit deras fem senaste inbördes möten mot just Fulham.

  • West Ham besitter en klart bättre spelartrupp än Fulham. Moyes har dessutom fått ut maximalt av sina spelare den här säsongen.

Ny växel måste hittas

Matcherna duggar tätt i Premier League just nu. Under lördagen drabbas Fulham och West Ham samman på Craven Cottage. Nykomlingen Fulham och tränaren Scott Parker har skrapat ihop 14 poäng trots en svag PL-trupp. Men takten på deras nuvarande poängskörd kommer inte ge ett säkrat kontrakt för tillfället. Parker och hans mannar måste hitta en ny växel ifall de ska kunna nå den säkra marken som nykomling.

Fulham befinner sig under strecket med hela åtta poäng upp till konkurrenten Burnley som är på säker mark. Hemmalaget kommer senast ifrån en 0-2 förlust mot Leicester, en match där Fulhams offensiv endast lyckades med ett skott på mål under 90 matchminuter. Ifall Fulham ska kunna bräcka West Hams fina försvarsspel krävs det betydligt mer. Sett till form och spelarmaterial är gästerna det klart bättre laget. Fulham har gått vinstlösa i elva raka ligamatcher!

Säsongens överraskning

Det spås en betydligt ljusare placering för gästande West Ham i ligaspelet. Bortalaget har varit en av de största överraskningarna under första halva av säsongen. Det kan inte vara många som förutspått att West Ham skulle ligga på en femteplats efter drygt 20 omgångar. Men Moyes har verkligen fått ihopa en slagkraftig spelartrupp som kan utmana samtliga lag i Premier League.

Gästerna West Ham verkar ha gjort en smart affär under januarifönstrets sista dag. Klubben lånade in den beryktade Jesse Lingard som suttit fast i Manchester United frysbox. Engelsmannen startade direkt mot Aston Villa och oj vilken succé det blev. Lingard mäktade med två mål och ledde laget till en viktig trepoängare. Redan nu ser 26-åringen ut att bli ett nyttigt tillskott för West Hams offensiv. Gästerna har en grym form i ligaspelet, de har nämligen vunnit hela fem av deras sex senaste ligamatcher. West Ham är det klart bättre laget och vi väljer att syna DNB-spelet till deras favör.

Speltips.se ger tipset:

West Ham DNB hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/2 kl 14.19

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.