Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Modo löser spelet i åtta av sina tio senaste bortamatcher.

  • Modo snittar 2,78 mål per match den här säsongen.

  • Björklöven har släppt in två mål eller fler i nio av sina tio senaste hemmamatcher.

  • Björklöven är endast nionde bästa hemmalag i ligan.

  • Modo har två raka segrar mot Björklöven.

Kämpar för andraplatsen

Björklöven går för andraplatsen i den här ligan och anledningen till att man fortfarande kan göra det är starten på den här säsongen där man vann de första tio matcherna under säsongen. Senaste 30 omgångarna av ligan är man sjua i ligan rent poängmässigt och det är inte samma klasslag som Modo ställs mot här. Björklövens form är också svårbedömd konstant och insatser där lagets potential visas till fullo blandas med en liknande insats som den man stod för senast, där Vita Hästen vann enkelt.

Björklöven är heller inte lika starka på hemmaplan som bortaplan och man är endast nionde bästa hemmalag i ligan, en statistik som såklart är allt annat än godkänd för ett stjärntätt Björklöven. Ser man till lagets tio senaste hemmamatcher så har bortalaget gjort fler än ett mål i nio av tio matcher och i den matchen där motståndarna inte löste det, så förlorade Björklöven ändå med 0-1 hemma mot Karlskoga. Modos problem finns heller inte offensivt och även om Björklöven troligen vinner här så tror jag Modo gör åtminstone två mål.

Svaga defensivt

Modos problem finns som sagt inte i offensiven. Utan det är defensivt som laget fullständigt havererat den här säsongen. Senast sju insläppta mål mot Mora, en siffra som naturligtvis inte är godkänd. Man måste dock börja vinna igen. Väsby närmar sig för varje match underifrån och Modo har inte råd att spela negativt kval den här säsongen, så trasig kan inte föreningen bli den här säsongen. Nu möter man Björklöven, som man faktiskt slagit två gånger av två möjliga den här säsongen. Kanske kan man kraftsamla?

Ser man till spelet så måste Modo göra två mål för att det ska hitta rätt. Den här säsongen snittar man 2,78 mål per match, en statistik som talar för vårt spel. Spelet löser man i åtta av de tio senaste bortamatcherna som man spelat och då är man seriens tredje sämsta bortalag. Över 1,5 mål är inte en hög lina att passera och alla lag i Hockeyallsvenskan är bra nog att passera den.

Speltips.se ger tipset:

Modo över 1,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/3 kl 17.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.