Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester löser spelet i fyra raka matcher

  • Två lag med svag dagsform

  • Leicester har släppt in sex mål på tre matcher

  • Brighton har två raka förluster mot Crystal Palace och West Brom trots stor dominans i båda mötena – lossnar det mot Leicester?

Det vill sig inte

Brighton har varit ett roligt lag att följa den här säsongen, inte minst med tanke på den fartfyllda fotbollen man spelar. Men sedan står man ju för en väldigt märklig säsong också, där man egentligen borde placera sig betydligt högre upp i tabellen. På grund av att man bland annat varit motsatsen till kliniska hittar vi istället Brighton långt ner i tabellen, där man krigar på för att lyckas säkra ett nytt kontrakt. De två senaste matcherna man spelat, i synnerhet mot Crystal Palace, är lagets säsong i ett nötskal. Total dominans, oerhörda mängder skott, mycket bollinnehav, men förlust. Därefter föll man mot West Brom. På pappret en svag dagsform alltså, men man har helt klart vad som krävs för att straffa ett Leicester som inte riktigt varit sig själva på sistone.

Tror på en fartfylld match här. Leicester har det stora övertaget sett till inbördes möten, där man bland annat skickade ur Brighton ur cupen nyligen. Har svårt att se något av lagen gå mållösa och det är onekligen ett väldigt generöst odds vi bjuds på i målspelet.

Behöver en vändning

Leicester gör det riktigt bra i Premier League, precis som förra säsongen. Nu har man däremot kommit in i en formsvacka – precis som man gjorde förra året då man missade Champions League-spel. I takt med att andra lag radar upp segrar har Leicester börjat tappa allt fler poäng och greppet om en topp-4 placering är inte längre lika starkt. Man föll mot Arsenal på hemmaplan med 3-1, vilket följdes upp med kryss mot Burnley i senaste omgången. Ingen optimal dagsform med andra ord. Addera därtill att man åkte ur Europa League redan i sextondelsfinal mot Slavia Prag. En vinst de fem senaste matcherna alltså, med sju insläppta mål.

Här kan båda lagen straffa varandra rejält. Jag väljer att klicka att båda lagen gör mål till 1.95, men håller nere på insatsen en aning. Brighton är alltjämt oberäkneliga och om Leicester har en bra dag på jobbet kan det komma att handla om en ensidig historia.

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.