Kevin Andersson|5 april, 2024, 09:00

Jag väljer att spela på Över 5.5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Över/underspelet för Vegas på resande fot den här säsongen är 21/17.

  • Över/underspelet när Arizona står som hemmalag den här säsongen är 20-17-2.

  • Matcherna dessa lagen emellan har varit jämna den här säsongen och med linan sittandes på 5.5 så tycker jag det är för bra värde i överspelet för att inte ta det!

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Dubbel otur

Arizona Coyotes kommer från en förlust i onsdags mot Vancouver Canucks som slutade 1-2. Detta skulle bli till en nackdel för Coyotes eftersom de redan är ute ur slutspelet och även med förluster troligen inte kommer att sjunka tillräckligt för att få bättre odds i draften. Arizona har den här säsongen i genomsnitt gjort tre mål per match, vilket placerar dem på 20:e plats i målskyttet. I försvaret har Coyotes tillåtit ett genomsnitt på 3,33 insläppta mål per match.

Connor Ingram kommer troligen att starta i mål för Coyotes som han har gjort större delen av den här säsongen. Ingram i mål den här säsongen är 20-20-3 med ett genomsnitt på 2,88 insläppta mål per match och en räddningsprocent på .909. I sina senaste fem starter har Ingram ett genomsnitt på 3,03 insläppta mål per match och en räddningsprocent på .910.

Tredje raka senast

Vegas Golden Knights kommer från ytterligare en vinst i tisdags mot Vancouver Canucks med slutresultatet 6-3. Detta skulle bli den tredje vinsten i rad för Golden Knights. Vegas ser fram emot att fortsätta denna vinstsvit då deras mål just nu är att ta över förstaplatsen av Pacific-divisionen från Canucks. Vegas har i genomsnitt gjort 3,20 mål per match den här säsongen, vilket placerar dem på 14:e plats totalt i målskytte. I försvaret placerar sig Golden Knights på 11:e plats i NHL, med ett genomsnitt på 2,89 insläppta mål per match.

Vegas är fortfarande utan Adin Hill på grund av en skada och kommer sannolikt att starta Logan Thompson i mål. Thompson har den här säsongen gått 23-12-5 med ett genomsnitt på 2,64 insläppta mål per match och en räddningsprocent på .911. I sina senaste fem starter har Thompson ett genomsnitt på 1,61 insläppta mål per match och en räddningsprocent på .951.

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 04:00
Arizona Coyotes - Vegas Golden Knights
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.