Axel Olsson|5 april, 2024, 10:20

Jag väljer att spela på Haaland gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Halland vilades i helgens ligamatch mot Aston Villa.

  • Haaland har fortsatt ett starkt facit med 18 mål på 24 ligamatcher.

  • Manchester City jagar tre viktiga poäng i kampen om ligatiteln.

  • Crystal Palace stod för en svag insats i helgen.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Sämre insats i helgen

Som förväntat hittar vi Crystal Palace i det stabila mittenskiktet. Det ska mycket till för att London-klubben ska bli indragna i bottenstriden, i nuläget har de åtta poäng ner till 18:e placerade Luton Town. Visst, Crystal Palace har en sämre form i bagaget och de stod för en väldigt svag insats i helgen, men de har fortfarande flera lag bakom sig. De såg riktigt uddlösa ut i matchen mot Bournemouth, en match som slutade i en 1-0 förlust.

Glasners gäng fick inte alls igång offensiven – de hade endast två skott på mål efter 90 minuter. Palace har faktiskt lyckats bra mot Man City och tagit poäng mot giganten i tre raka säsonger. När dessa två möttes i den 17:e omgången blev det 2-2, där Olise kvitterade i matchens sista minut. Med några nyckelspelare borta och en svagare form i bagaget, mot ett titeljagande Manchester City, blir det nog tufft att ta poäng i lördagens batalj.

Utvilad skyttekung

Det är ett par tuffa och viktiga veckor som väntar för Manchester City. Samtidigt som de slåss för ligatiteln ska Man City ställas mot Real Madrid i Champions League-slutspelet. Pep förberedde sig för det tuffa spelschemat, genom att vila ett par nyckelspelare i helgens match mot Aston Villa. Man City har lyxen av att kunna rotera, utan att de tappar alldeles för mycket kvalitet. Det finns en väldigt fin bredd i truppen och de klarade sig utmärkt trots att Haaland och De Bruyne blev kvar på bänken. Foden var magnifik och fick kröna sin fina insats med ett hattrick.

Under lördagen riktar vi vårt fokus mot Erling Haaland, som vilades helt och hållet mot Aston Villa. Anfallaren kommer säkerligen spela ifrån start mot Crystal Palace och trots en sämre målform på senaste, är han alltid ett ständigt hot. Haaland har gått mållös i deras två senaste ligamatcher mot Arsenal och Liverpool, men han har fortsatt ett väldigt starkt målfacit i ligan. Norrmannen har hela 18 mål på 24 ligamatcher och toppar fortfarande skytteligan. En utvilad Haaland kommer att ställa till med rejäla bekymmer för Crystal Palace-försvaret.

fotboll, Premier League
|
units: 4/5 - spelstopp: 13:30
Crystal Palace - Manchester City
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.