Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dortmund löser spelet i fyra av de fem senaste

  • Manchester City har, trots att Aguero varit skadad i princip hela säsongen, gjort överlägset flest mål i Premier League

  • Haaland leder skytteligan i Champions League med tio mål på sex matcher

  • Dortmund blandar och ger, defensiven har varit långt ifrån sitt bästa jag på sistone

  • Två offensivt inriktade lag som alltjämt bjuder på underhållning

Högintressant kvartsfinal

Manchester City går in som enorma favoriter att avancera ur det här dubbelmötet. Visst, man är ett av de absolut bästa lagen i Europa den här säsongen, om inte det allra bästa, men ett Dortmund med Haaland i spetsen kan man aldrig räkna bort helt. Manchester City har ju dessutom inte lyckats särskilt bra i Champions League de senaste åren, då man faktiskt aldrig nått semifinal under Pep Guardiola.

Hemma i England har Manchester City i princip redan säkrat ligaguldet så nu är det fullt fokus på cupspel och Champions League. Trots att man inte haft Aguero tillgänglig under hela säsongen har City sett riktigt vassa ut framåt och man har gjort flest mål i Premier League trots sina avbräck.

Manchester City kom tillbaka från landslagsuppehållet på bästa möjliga vis; tre poäng borta mot Leicester. Allt stämmer för de blåklädda just nu och jag tror inte man kommer ha några som helst problem att ta sig förbi ett svajigt Dortmund-försvar.

Blandar och ger

Dortmund gjorde sitt dubbelmöte mot Sevilla till en ensidig historia, då man besegrade spanjorerna på bortaplan redan i första mötet. Här väntar dock betydligt tuffare motstånd och inte nog med det så har tyskarna inte alls visat upp en bra form på senaste tiden. Laget har tappat poäng i tre av de fyra senaste Bundesliga-matcherna där man senast åkte på stryk mot Eintracht Frankfurt. Erling Haaland fortsätter ösa in mål, men defensiven sviker gång på gång och ligaguldet är nu utom räckhåll.

Vi bjuds alltjämt på underhållning och mål när Dortmund spelar fotboll, likaså gällande Manchester City. Tror på en fartfylld drabbning under tisdagen och känslan säger målkalas. Över 2,5 mål bjuder på ett riktigt fint odds – undertecknad investerar två units.

Speltips.se ger tipset:

över 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/4 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.