Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vegas har en mycket högre högstanivå och oddset vi får är för bra för att inte ta.

  • Vegas har vunnit fyra av sina sex senaste bortamatcher.

  • Att lämna T-Mobile Arena och få spela borta här tror jag kommer va bra för Vegas, dem är sugna på en seger.

  • St Louis har förlorat sex raka matcher.

  • St Louis har förlorat sju (!) raka hemmamatcher.

Sex raka förluster

Cale makar gjorde det avgörande målet med 41 sekunder kvar av den tredje perioden för sitt Colorado Avalanche som besegrade St Louis Blues med 2-1 och utökade sin poängsvit till 14 raka matcher i Ball Arena under natten till söndag. Nathan MacKinnon gjorde det andra målet och målvakten Philipp Grubauer stod för 27 räddningar. Dem är nu 25-8-4 för säsongen och har vunnit fyra raka matcher och är 12-0-2 på denna 14 matcher långa poängsvit.

För Blues del så är det desto dystrare, inte så konstigt med tanke på att det var en väldigt målsnål match vi bjöds på. Ryan O’Reilly gjorde lagets enda mål och målvakten Husso stod för 32 räddningar i kassen. Laget är 16-15-6 för säsongen och har nu förlorat sex raka matcher.

Tre raka förluster

Kirill Kaprizov och Joel Eriksson Ek gjorde mål med 55 sekunders mellanrum i den tredje perioden när Minnesota Wild höll ut och vann med 2-1 mot Vegas Golden Knights i T-Mobile Arena under natten till söndag. Målvakten Cam Talbot gjorde 27 räddningar för Wild som är 23-11-2 för säsongen efter denna segern och som vann båda mötena i detta dubbelmöte mot Vegas samt så är dem 5-1-1 på sina sju senaste matcher.

Tomas Nosek gjorde målet för Golden Knights som nu är 24-10-2 för säsongen och som förlorat tre raka matcher för första gången i grundserien sedan den nya coachen Peter DeBoer blev tillsatt på posten i januari 2020. Jag tycker absolut inte man ska stirra sig blind på det faktum att dem förlorat tre raka matcher utan det kan hända vilket lag som helst. Det viktiga här är att dem har en mycket högre högstanivå än St Louis och jag tror att miljöombytet som kommer att ske från att spela på hemmais till borta här kommer göra dem gott. Deras förlustsvit tar ett slut här!

Speltips.se ger tipset:

Vegas Golden Knights att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/4 kl 11.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.