Match: Ecuador-Chile (VM-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 23:00 | Spelbolag: CherryCasino

En väldigt intressant match väntar när hemmastarka Ecuador tar emot Chile, en match båda lagen måste vinna för att inte halka efter topplagen i tabellen.

Ecuador är ett mycket starkt hemmaplan, mycket på grund av hemmaarenan Estadio Olímpico Atahualpa som befinner sig 2850 meter över havet. Faktum är att Chile haft stora problem just på den här arenan, man har vunnit mot Ecuador i tre av de fem senaste mötena lagen emellan men då har samtliga matcher vunnits hemma i Chile. 3-1 och 3-0 har det slutat till Ecuadors favör när Chile kommit på besök. Detta blir alltså en riktigt tuff match för chilenarna.

Jag avstår från 1X2-marknaden då denna match känns väldigt svårtippad. Tror vi bjuds på en underhållande och fartfylld match här, där båda lagen går för segern vilket öppnar upp för en hel del målmöjligheter. Båda lagen har under kvalet bjudit på en hel del målrika matcher, sex av Ecuadors åtta matcher har gått över 2,5-linan samtidigt som fem av Chiles åtta gått över samma lina. Till detta fina odds måste överspelet testas, tre av lagens fem senaste möten har dessutom slutat med minst tre mål. Med offensiva stjärnor som Sanchez, Vidal, Bolanos och Valencia för att nämna några har jag svårt att se detta sluta målsnålt!

Över 2,5 till 1,90 synas, lycka till vid rygg!