Match: Island-Finland (VM-kval) | Speltips: Island | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Jag kan börja med att säga såhär, i vanliga fall brukar fotboll spelas 11 mot 11. Det gäller dock inte när Island spelar, då är det 12 mot 11 som gäller. Då räknar jag publiken som deras elfte spelare, för de isländska fansen bär bokstavligt talat denna nation till höjder ingen trodde var möjligt.

Island stod för en succé i EM i somras där man bland annat tog poäng av Portugal och besegrade England och Österrike, det var svårt att inte charmas av detta lag. Nu är frågan om man kan upprepa bedriften och ta sig hela vägen till VM, jag tror det är fullt möjligt! Man inledde kvalet med att spela 1-1 mot Ukraina borta, vilket får ses som klart godkänt. Finland å andra sidan räknar jag bort redan nu faktiskt, 1-1 mot Kosovo och många poäng lär man inte plocka under detta kval. Tycker Island ser mycket bättre ut, man spelar med ett enormt självförtroende och man fruktar ingen motståndare. Dessutom har man endast förlorat en av de sju senaste matcherna, till skillnad från Finland som har två kryss och fem förluster totalt sett på de sju senaste matcherna.

Här tror jag starkt på att Island tar tre poäng och jag hugger till spelvärda 1,66. Senast lagen möttes var så sent som i Januari och då tog Island en 1-0-seger. Lycka till vid rygg!