Match: Italien-Spanien (VM-kval) | Speltips: Över 1,5 | Odds: 1,53 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Okej, här blev jag riktigt chockad. Över 2,5 ger hela 2,70 (!), samtidigt som över 1,5 ger hela 1,53. Det är två VÄLDIGT höga odds som måste testas.

Jag köper att Italien är ett mycket defensivt lag, men nu är det inte Conte som står vid sidlinjen utan Ventura. Den sistnämnde är inte känd för någon anti-offensiv fotboll, utan snarare en sylvass kontringsfotboll och det fick vi som följt Torino i Serie A bevittna, vem kan ha glömt firma Cerci-Immobiles dundersuccé? Här tror jag absolut inte på ett Italien som parkerar bussen, det är seger som gäller. Mot Frankrike i vänskapsmatchen den 1:a september blev det förlust med 3-1, senast i kvalets första omgång slog man Israel med 3-1.

Spanien behöver ingen närmare presentation, senast gjorde man mos av Liechtenstein när man vann med 8-0. Offensiven är fin med spelare som Costa, Morata och Silva för att nämna ett par spelare. Kan på egen hand göra minst 2-3 mål om man har en bra dag, då Italien inte fått spelet att stämma till hundre procent under nye tränaren.

Här tycker jag bolagen underskattar lagens offensiva kvalitéer. Att över 1,5 ger 1,53 sker väldigt, väldigt sällan och för den som vill lasta tungt rekommenderas jag överspelet starkt. Även över 2,5 finns till 2,70 som är sjukt spelvärt, det är ett kraftigt överodds. Mitt spel blir ändå det säkrare alternativet, över 1,5 till 1,53. Lycka till vid rygg!