Match: Linköping-Leksand (SHL) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:59 Spelbolag: CherryCasino

Testar återigen överspelet på Leksand här då man är förskräckligt dåliga för tillfället och släpper in väldigt mycket mål.

Linköping som vanligtvis brukar vara ett starkt SHL lag har inte fått den starten man önskat och har endast 5 poäng på lika många matcher. Man har däremot inte varit helt utspelade i matcherna utan det är egentligen att man inte varit tillräckligt skärpta samt att man haft viss otur i en del situationer. Nu har man däremot två raka segrar, en mot Brynäs i SHL och en mot Davos i CHL. Även två oavgjorda resultat innan dess där man dock förlorade i förlängningen. Men hur som helst så känns det som att Linköping är på gång och Leksand är ett lag man bör ta men raka ettan är inte spelvärd med tanke på det låga oddset.

Bortalaget Leksand som gjorde en riktigt galen säsong i HockeyAllsvenskan har inför säsongen inte fyllt på truppen jättemycket och det har visat sig tydligt i inledningen av säsongen. Det har blivit ynka ett poäng hittills och det kom mot Örebro, men utöver den matchen så har det sett bedrövligt ut. Man har i stort sett varit utspelade och förlorat med relativt stora siffror, något som jag tror kommer fortsätta.

Det är två lag som både har gjort och släppt in mycket mål i inledningen av SHL säsongen och jag tror inte kvällens match blir ett undantag. Linköping är i behov av en seger för att klättra i tabellen, läget är detsamma hos Leksand men där kan poängen bli avgörande för överlevnaden. De flesta matcher lagen spelat har slutat med över 4,5 mål och ikväll lär det bli ytterligare ett sådant resultat. Jag testar över 4,5 mål hos Cherry till 1,60x degen!