Match: Moldavien-Serbien (VM-kval) | Speltips: Serbien Ö1,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Moldavien tar emot Serbien i VM-kvalet och jag skulle inte ge hemmalaget allt för stora chanser mot serberna, som är ett betydligt starkare lag.

Tror inte Serbien får några större problem med att sätta ett par kassar mot ett svagt Moldavien, som dessutom kommer från tre raka nederlag. Moldavien inledde kvalet med att förlora med 4-0 mot Wales, och då var det i underkant. Man har så otroligt svårt att göra mål, på de fem senaste matcherna har man bland annat mött Andorra och Malta och då har man endast lyckats göra ett mål, i 1-0-vinsten mot Andorra. 0-0 slutade mötet med Malta. Lyckas man endast göra ett mål på två matcher mot blåbärsnationer som ovan nämnda, ja då förtjänar man att placeras i samma kategori. Moldavien är inte alls på en högre nivå än Andorra och Malta.

Serbien då, jo de inledde med att spela 2-2 mot Irland vilket får ses som ett godkänt resultat. Offensiven gjorde sin plikt kan man säga, defensiven svek. Den raka tvåan ligger på 1,36 vilket är ett alldeles för dåligt odds, jag finner dock ett större värde i Serbien över 1,5 som ger stabila 1,66. För helt ärligt bör Serbien klara av två mål mot ett kasst Moldavien, som släppte in hela fyra bollar mot Wales. Serberna lyckades sätta två bollar mot Irland och här tror jag man upprepar samma bedrift.

Serbien över 1,5 mål spelas till 1,66, lycka till vid rygg!