Match: Österrike-Wales (VM-kval) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 20:45 Spelbolag: CherryCasino

Äntligen har vi ett roligt och brett utbud att ta del av igen och det ska verkligen utnyttjas, framförallt VM-kvalet som bjuder på några riktigt fina spel. Först ut är Österrike-Wales!

Hemmalaget Österrike tog sig till EM i somras på ett väldigt stabilt och fint sätt genom att vinna sin kvalgrupp framför både Sverige, Ryssland samt Montenegro. Man tappade endast 2 poäng under hela EM-kvalet vilket absolut är imponerande men då får man ha i åtanke att man mötte ett uselt Sverige och ett nästan lika dåligt Ryssland, övriga lag i gruppen var mer eller mindre blåbärsnationer. Så själva avancemanget var väl egentligen inte något sensationellt i sig även om man absolut gjorde det bra hela vägen. Väl på plats i Frankrike för EM så gick det inte så bra som man kanske hade hoppats, man förlorade mot både Ungern och Island som gjorde att man därmed åkte ut. Det finns viss kvalité i laget men när man möter de bättre motstånden så får man ofta det svårt och så även ikväll vill jag tro.

Wales då? Jo man tog sig vidare relativt enkelt genom andraplatsen i gruppen bakom Belgien, däremot skiljde det bara två poäng lagen åt. Jag tyckte att man gjorde det bra hela vägen i gruppspelet med tanke på att man fick möta Belgien, Bosnien och Israel som alla är relativt bra, framförallt Belgien. I EM så toppade man verkligen formen, man tog sig vidare från gruppspelet och fick i åttondelsfinalen möta Nordirland där man vann. I kvartsfinalen stod Belgien för motståndet och även den matchen vann man, chockerande nog. I semifinalen tog det däremot stopp när Portugals maskin kom farande men jag tror ändå man var riktigt nöjda över att ha tagit sig så långt.

Det är givetvis alltid svårt att veta var man har landslagen efter ett relativt långt uppehåll, men Wales har imponerat under en längre tid nu och jag tror det kommer fortsätta. Man slog Moldavien enkelt nu senast i kvalet med 4-0 i en match som man dominerade totalt. X2 känns väldigt bra här och oddset 1,70x degen känns som ett fynd!