Match: Belgien U21-Tjeckien U21 (U21-EM-Kval) | Speltips: Tjeckien över 0,5 mål| Odds: 1,64 | Spelstopp: 18:44 | Spelbolag: LeoVegas

Som så många gånger för är oddsen otroligt upptryckta på matcherna i U21-kvalet, vi har ett perfekt exempel här idag. Tjeckien leder sin grupp men har ändå ett odds på nästan 5x pengarna, ofattbart.

Hemmalaget Belgien går mot EM-kvalplatsen i rasande fart och endast Montenegro kan hota laget bakifrån, tre poäng skiljer lagen åt men Belgien har en match mindre spelad. Totalt har man spelat in 15 poäng på 7 spelade matcher och har en målskillnad på 12-6. Enda förlusterna har kommit mot Tjeckien (dagens motståndare) och Montenegro (laget som hotar bakifrån.

Tjeckien går som tåget i gruppen och har en stabil serieledning, faktum är att man hittills inte förlorat en ända match. 20 poäng har man tagit på 8 matcher och har tagit flertalet imponerande segrar. Exempelvis så slog man Montenegro förra veckan med hela 3-0, Malta med 0-7,  Belgien med 1-0 och en stabil seger borta mot Moldavien. Som ni ser så väljer jag att spela Tjeckien över 0,5 mål och mycket av det beror på att man gjort mål i hela 15 raka matcher och ofta har det blivit 3 eller 4 mål per match. Att man gör mycket mål kan man inte minst se på den förkrossande målskillnaden på hela 24-7.

Jag tror att Tjeckien till 5,00x pengarna bör kunna utmana Belgien om segern, utan tvekan. Om man kollar båda lagens prestationer under de senaste året så kan man klart se att Tjeckien varit bra mycket bättre. Dessutom har Tjeckien gjort mål i 15 raka matcher och jag tror verkligen inte första mållösa matchen kommer idag. Jag testar Tjeckien över 0,5 mål till 1,64x pengarna hos LeoVegas!