Match: Gibraltar-Grekland (VM-kval) | Speltips: Ö3,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Stackars Gibraltar som likt Andorra kommer få agera slagpåse i en redan ganska svag grupp. Det säger ganska mycket om kvalitén i detta landslag.

Man tar emot Grekland som inte är världens starkaste nation direkt, men som trots allt kommer från en stark seger mot Holland där man lyckades vända ett 0-1-underläge till seger. Imponerande helt klart, snacka om motivationshöjare. Man kommer självklart att göra processen kort med Gibraltar, frågan är hur stora siffrorna blir. Värt att nämna är att Grekerna faktiskt visat prov på en fin och fungerande offensiv under 2016, man har till exempel slagit Australien borta med 1-3, Montenegro hemma med 2-1 och som jag nämnde ovan, 1-2-segern borta mot Holland. Man lyckades även sätta två bollar i 3-2-förlusten mot Island tidigare i år.

Jag väljer att spela safe här, över 3,5 mål tycker jag är en intressant mållina till oddset 1,66. Det är en lina grekerna på egen hand kan lösa, för nästan vilket land som helst kan sätta ett par bollar mot Gibraltar. Det finns en hel del kvalité i detta Grekland som siktar på att ta sig till VM, och målskillnaden kan komma att visa sig bli väldigt viktig i slutändan. Och det är här Gibraltar känns relevanta, deras roll i kvalet är att hjälpa motståndarna vässa målskillnaden. Stackars Gibraltar. Det luktar 0-4/0-5 till grekerna, skulle hemmalaget lyckas snubbla in någon boll är det bara ett plus.

Över 3,5 mål spelas till 1,66, för den våghalsige finns över 4,5 till saftiga 2,50. Lycka till vid rygg!