Match: Makedonien-Nordirland  (U21-EM-kval) | Speltips: Makedonien | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:44 | Spelbolag: LeoVegas

En fin vinst igår och tyvärr en där vi fick tillbaka pengarna då matchen blev avbruten, synd då Albanien pressade på bra där ett tag. Idag testar vi U21 och som alltid får man väldigt bra odds trots att det ska skilja en eller två nivåer mellan ligan.

Makedonien ångar mot och ligger för närvarande på en andraplats med 15 poäng efter 8 spelade omgångar. Man har slagit Skottland, Ukraina, Ukraina och dagens motståndare Nordirland. Dessutom har man spelat oavgjort mot Frankrike, Vitryssland och Island, riktigt imponerande att klara av ett oavgjort mot Frankrike faktiskt. Numera har man inklusive träningsmatcher inte förlorat på 8 raka matcher och formkurvan pekar spikrakt uppåt, räkna med att siktet är inställt på EM. Spelarna i laget har jag tyvärr dålig koll på men jag utgår från att dom håller kvalité med tanke på vilka resultat man visat upp hittills.

Nordirland är till skillnad från Makedonien inte ens nära att kunna ta sig till EM då man är riktigt kassa rakt igenom. Man har förlorat 18 av de senaste 20 landskamperna och har hittills under kvalet plockat endast ett poäng och det kom mot Island. Man bör helt enkelt inte ha någon som helst chans här när man möter ett EM jagande Makedonien på bortaplan samtidigt som man själva är solklara tabelljumbos.

Vi har alltså ett Makedonien på hemmaplan i storform som tagit poäng i 8 raka matcher, nu möter man dessutom tabelljumbon. Nordirland har förlorat i stort sett allt de senaste åren, har tagit 1 poäng hittills och endast klarat av att göra 5 mål på sina 7 matcher. Vi testar raka 1:an till 1,60x pengarna!