Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Djurgården har ett par tunga avbräck i bland annat Mantas Armalis och Dick Axelsson

  • Oskarshamn bröt sin långa förlusttrend senast och bör vara pumpade med självförtroende

  • Djurgården snittar 2,6 insläppta mål per match

  • Oskarshamns matcher tenderar att bli målglada och i senaste matchen gjorde man sex mål framåt

  • Oskarshamn har vunnit båda matcherna mot Djurgården den här säsongen med 4–3 respektive 4–2

Vann efter 16 raka förluster

Djurgården har stått för en imponerande säsong hittills under första halvan av SHL. Inför säsongen var det många som trodde att Stockholmslaget skulle få kämpa i botten av tabellen men där har man verkligen bevisat tvärtom. Efter 27 spelade matcher placerar man sig på en sjätteplats vilket isåfall skulle betyda att laget är direktkvalificerat till en kvartsfinalplats. Men tabellen är jämn och ett par förluster senare skulle betyda att man får ett betydligt sämre utgångsläge.

För Oskarshamns del har man haft en otroligt tuff svacka bakom sig. Inför tisdagens match mot Brynäs var man uppe på 16 raka förluster men när det väl vände, så vände det med besked. Efter 60 minuter spelade stod det 6–1 på resultattavlan i Be-Ge Hockey Center och Oskarshamn imponerade stort precis som man gjorde i början av serien. Men nu krävs det att poäng fortsätter komma in i rask takt, för annars kommer en dåligt utgångsläge bli ännu värre.

Succémålvakten utgick med eventuell hjärnskakning

Det ska bli spännande att se vad Oskarshamn kan hitta på efter segern senast. När Oskarshamn får allt att stämma så ser det väldigt lätt ut och nu kommer man till Stockholm med ett gott självförtroende. Djurgården är ett bra motstånd och man har inte förlorat två matcher i rad sen början av oktober. Men i senaste dubbelmötet mot Växjö fick man ett tungt avbräck. Målvakten Mantas Armalis som imponerat stort fick en smäll mot huvudet och nu ska klubben undersöka om den litauiska målvakten har fått en hjärnskakning eller inte.

Niklas Svedberg är en fullgod ersättare men har inte alls varit lika jämn som Armalis. Djurgården får dessutom klara sig utan sin stjärna Dick Axelsson som är avstängd. Jag tror Djurgården kommer få problem mot ett Oskarshamn som vill börja matchen där man slutade tisdagens match. Matchbilden lär bli relativt öppen och det tror jag borgar för mål. Gästernas offensiva spetsspelare brukar vara på spelhumör när man har medvind och nog bör Oskarshamn kunna följa upp förra matchen med minst två mål, kanske fler mot ett Djurgården med ett par tunga avbräck.

Speltips.se ger tipset:

Oskarshamn över 2 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/1 kl 14.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.