Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Målglatt är givet.

  • Borussia Dortmund går inte mållösa med en formstark Håland längst fram.

  • Två formstarka lag.

  • Bayern Munchen är fortfarande storebror i Tyskland och ser ut att återigen ta det större steget.

  • Matchen är precis innan landslagsuppehåll och den kommer prioriteras före någonting annat. Bayern nyttjar detta!

Ser chansen

Två lag på samma poäng och en liknande form gör upp. Men inte vilka lag som helst, utan nämligen Dortmund och Bayern Munchen. De två stora i Bundesliga gör upp igen och denna gången i ligaspelet. Här ser Dortmund sin chans att ta kommandot i ligaspelet och det är väll exakt så som det är med. Dortmund behöver vinna den här matchen för att bli att räkna med längre fram, för det är just Bayern Munchen som man slåss med om ligatiteln. Formen är väldigt god, spelarna är på hugget efter en fin period det senaste.

Formen, spelarna och allt i Dortmund till ära men här kommer man återigen bli numret mindre när man ställs rygg mot rygg med Bayern. Jag tror dock att vi får se en väldigt underhållande och öppen match. Båda lagen gör mål här, men Bayern drar längsta strået till fina 2.60!

Storebror

Bayern München fortsätter imponera och vinner samtliga matcher. Även dom man inte imponerar på samma sätt i. Man fick till exempel ställas på prov mot RB Salzburg i Champions League senast, men hör och häpna så slutade den matchen med vinst 6-2, efter att man haft smått problem till en början. Det är det där som sticker ut i Bayern München nu för tiden, man vinner matcher som man inte imponerar i på att man är numret större i tyngd och klass för sig. En spelare som är helt avgörande för laget är Robert Lewandowski, som borde vara i tankarna och snacket om världens bästa fotbollsspelare när det är dags. Allt cred till en viss Zlatan Ibrahimovic, men här får han ge sig när snacket om världens bästa 9:a nämns.

Borussia Dortmund kommer bjuda upp till en tuff kamp. Unga, hungriga och formstarka Dortmund är ett lag som kommer besegras med en stark prestation. Når man inte upp i den prestationsnivån så har hemmalaget alla möjligheter. Men, det är just den där prestationen som Bayern inte missar nu för tiden. Man vinner!

Speltips.se ger tipset:

Bayern München vinner och båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.