Joakim Östman|6 november, 2021, 12:10

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i det två senaste inbördes mötena.

  • Hellas Veronas fyra senaste matcher resulterat i att båda lagen gjort mål.

  • Napoli har endast lämnat planen mållösa i en match hittills under säsongen.

  • Hellas Verona har gjort mål i 91% av deras matcher i Serie A.

  • Det är två väldigt formstarka lag som går upp mot varandra.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Serieledarna

Det har onekligen varit en drömstart på säsongen för Napoli som imponerar på alla sätt och vis. Napoli är fortsatt efter elva spelade omgångar obesegrade i Serie A och de har tillsammans med Milan verkligen ryckt i toppen. De har vunnit tio av deras elva spelade matcher och tillsammans med Milan har Napoli trettioen inspelade poäng. Vilket ger de ett sju-poängs försprång på trean Inter i tabellen vilket är väldigt imponerande. Napoli ser ut att både sitta på ett ramstarkt försvarspel och en väldig het offensiv. Där Napoli fram till veckans Europa League spel hade hållit nollan i fem raka matcher. Trots ett insläppt mål vann givetvis Napoli ändå med 1-4 på bortaplan mot Legia Warszawa. Senast i Serie A vann de även derbymatchen mot Salernitana, där det blev jämnare än många på förhand trodde men i slutändan vann ändå Napoli komfortabelt med 0-1.

Det har verkligen blivit succé i Hellas Verona efter att Igor Tudor klev in som ny tränare i klubben. Det har sedan tränarbytet enbart förlorat en match och Hellas Verona har verkligen fått igång offensiven. Hellas Verona är nu uppe på en åttonde plats i tabellen med femton inspelade poäng. Spelet imponerar och Hellas Verona är ett väldigt intressant lag att följa för tillfället. Senast slog de Juventus på hemmaplan med 2-1. Där Hellas Verona återigen visade hur hög nivå de håller. Inför mötet mot Napoli kan Hellas Verona känna sig väldigt nöjda med hur deras säsong utvecklat sig.

Anfallsduell 

Hellas Verona har onekligen en av Serie A hetaste anfallare för tillfället i Giovani Simione. Där han med sina två mål senast mot Juventus hade stått för sex mål på 75 spelade minutrar. Med tanke på motståndet som målen har gjorts mot Lazio och Juventus är det enorm bedrift av Simione. I detta mötet blir det därför en minst sagt spännande anfallsduell, mellan Giovani Simione och Victor Osihmen i Napoli. Victor Osihmen som även han höjt sig ordentligt till denna säsongen och numera ses som en av Serie A bästa anfallare. Inför matchen kan vi konstatera att det är två väldigt formstarka lag som går upp mot varandra. Napoli måste såklart ändå ses som favoriter med tanke på deras form och att det ännu är obesegrade i Serie A. Likväl ska inte Hellas Verona underskattas med tanke på att de är obesegrade i fyra av deras fem senaste matcher.

Jag väljer därför att syna att båda lagen hittar nätet i detta mötet, vilket även varit fallet i det två senaste inbördes mötena. Hellas Verona har dessutom gjort mål i tio av deras elva spelade matcher. Med Napolis försvarsgeneral Kalidou Koulibaly dessutom avstängd ser jag därför inte Hellas Verona lämna planen mållös här. Hellas Veronas fyra senaste matcher har även resulterat i att båda lagen gjort mål. Napolis offensiv kan inte heller annat än att beskrivas som glödhet, där de bara i en av deras femton spelade matcher hittills inte hittat nätet. Spelet känns därför självklart här hittar båda lagen nätet.

fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:00
Napoli - Hellas Verona
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.