Speltips:

Jag väljer att spela Washington Capitals ML i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Washington Capitals ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/12 kl 18.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Washington Capitals har vunnit fem raka matcher.

  • Capitals har tre raka bortasegrar.

  • Senast lagen möttes vann Capitals med 5-2.

  • Ducks har bara tagit två segrar på de sju senaste matcherna.

Lindholm med tre assist

Ducks vann sin senaste match med 4-2 mot LA Kings, i och med segern så har man nu plockat på sig en del poäng i tabellen på de senaste fyra matcherna. Fem poäng har det blivit efter 2-1-1. Carter Rowney visade upp sig från sin bästa sida då han stod för sin andra match med mer än ett poäng den här säsongen. Han stod för ett mål och en assist, målet var också hans femte för säsongen. Hans mål innebar också hans andra matchavgörande mål i karriären.

Svensken Jakob Silfverberg gjorde sitt tionde mål för säsongen och hans andra power-play mål . Derek Grant blev tvåmålsskytt vilket hjälpte Ducks till segern. Grant har gjort sex mål på sina åtta senaste matcher. En annan svensk som det går bra för i Ducks är Hampus Lindholm som stod för hela tre assister senast. Lindholm är laget bästa försvarsspelare vad det gäller assist då han stått för tolv stycken såhär långt, det gör att han dessutom ligger tvåa i den interna poängligan.

Ducks har börjat få anledning att fira sina segrar lite extra då det inte direkt haglar segrar för dem. Två segrar på de sju senaste matcherna har det bara blivit och just Capitals mötte man i november där man förlorade med 5-2.

John Carlson nådde en milstolpe i karriären senast

En del säger nog att den senaste matchen för Capitals mot Kings var en av de mest spännande hockeymatcherna dem någonsin sett och många skulle säkert vara oense med det uttalandet. För Capitals var det en dag på kontoret som vanligt och det har gått bra för dem. Efter matchens slut åkte man av isen med en 3-1 seger vilket också var deras femte raka seger.

Ilya Samsonov stod för 22 räddningar och har nu vunnit sju av sina nio starter i vad som är hans rookie säsong. John Carlson har gjort en oerhört bra säsong såhär långt och stod för två mål i den första perioden. Det första av de målen innebar att han passerade gränsen för 100 gjorda NHL mål. Capitals har vunnit tre raka bortamatcher och jag tror att dem även kommer ta den fjärde här. Det ser ut som att Capitals kommer vara en allvarlig konkurrent till Stanley Cup bucklan den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Washington Capitals ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/12 kl 18.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.