SPELTIPS 7/12 inför Apollon Limassol-Everton: Målspelet klickas! - Speltips.se

SPELTIPS 7/12 inför Apollon Limassol-Everton: Målspelet klickas!

///SPELTIPS 7/12 inför Apollon Limassol-Everton: Målspelet klickas!

SPELTIPS 7/12 inför Apollon Limassol-Everton: Målspelet klickas!

Match: Apollon Limassol-Everton (Europa League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,78 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: UNIBET

Undertecknad tror på en målrik historia när Apollon Limassol och Everton drabbar samman under torsdagskvällen!

En match av akademiskt intresse – med goda målmöjligheter?

Det här är en match som rent sportsligt inte har någon betydelse för något av lagen, men jag väljer ändå att duka fram ett vasst överspel i matchen. Två lag som spelar helt utan press vilandes över axlarna – öppnar upp för goda målmöjligheter i mina ögon. 

Apollon har plockat tre pinnar på fem spelade gruppspelsmatcher – tre kryss och två förluster. Alltjämt ingen seger. Med åtta poäng upp till toppduon Atalanta och Lyon är slutspelsbiljetten körd sedan länge. Tror ändå man vill avsluta Europa League-äventyret på ett fint sätt inför hemmafansen, varför inte genom att plocka en trepoängare? Apollon är ett lag som har sin styrka i hemmaspelet, ingen slump att båda förlusterna i gruppspelet tillkommit på resande fot. I ligaspelet är Apollon obesegrade efter 11 spelade omgångar; på sex spelade hemmamatcher har sex vinster inkasserats. Målskillnaden lyder 23-4. Dagsformen är lysande med två raka vinster – 3-0 hemma mot Ethnicos samt 6-0 hemma mot Pafos FC.

Everton är ett lag på uppgång, inget snack om saken. 4-0-segern mot West Ham följdes upp med en ny 2-0-seger hemma mot Huddersfield senast. Spelmässigt ser det betydligt bättre ut efter Sam Allardyce tagit över som huvudtränare. Big Sam är en tränare som passar Everton som handen i handsken, det har jag hävdat ett tag nu. Definitivt rätt tränare som kommer att vända på skutan. Vad gäller lagets Europa League-äventyr så har det gått blytungt – en poäng på fem spelade matcher och en målskillnad som lyder 4-15. Rent av usla siffror. Precis som hemmalaget så vill man gärna avsluta med en seger på kontot, och rent generellt håller jag engelsmännen som ett klart bättre lag. Kapaciteten är bra mycket högre. Allardyce har med sitt intåg ingjutit viss självförtroende i truppen, det har verkligen saknats den här säsongen. Väldigt viktigt att resa med med ett bra resultat i bagaget, inte minst för psyket och självfötroendet.

Överspelet i fokus

Som jag nämnde ovan ligger Apollons styrka i hemmaspelet – sex vinster av sex möjliga i ligaspelet och en målskillnad som lyder 23-4 understryker detta. 9-0 i målskillnad på de två senaste matcherna, bägge matcherna på hemmaplan. Förväntar mig ett hemmalag som verkligen ger allt för att avsluta snyggt inför hemmafansen, som verkligen stöttat laget under gruppspelet. I offensiven är kapaciteten stor, en spelare som fångat min uppmärksamhet är Adrian Sardinero. Rapp anfallare som noterats för dubbla fullträffar i gruppspelet.

För Evertons del är förutsättningarna identiska med hemmalagets – en seger behövs för att hålla självförtroendet uppe. Visserligen är matchen av akademiskt intresse, men här gäller det att fortsätta på den inslagna vägen för Alladyces mannar. I helgen väntar ett blytungt Merseyside-derby mot antagonisterna Liverpool på Anfield – ett bra resultat hade onekligen gett rejält med fart i seglen. Sett till kapacitet är Everton ett riktigt bra lag, som helt klart bör ses med fina målmöjligheter under torsdagskvällen.

Speltips: Över 2,5

Jag spelar över 2,5 till fina 1,78 gånger pengarna – fina målmöjligheter i matchen enligt undertecknad.

  • Överspelet sitter i Apollons fyra senaste matcher

  • Apollon har tre vinster på de fyra senaste matcherna – 4-1, 3-0, 6-1

  • Everton har hamnat på rätt spår sedan Allardyce tog över laget

  • Det första mötet lagen emellan slutade 2-2 på Goodison Park

  • I ligaspelet har Apollon vunnit sex av sex hemmamatcher, med en målskillnad som lyder 23-4. I gruppspelet har man kryssat i två av två spelade hemmamatcher

Över 2,5 spelas till 1,78 gånger pengarna – 0,5U investeras.

Rygga till 1.78 hos Unibet
Skrivet av |2017-12-07T02:13:40+00:007 december, 2017|Europa League, Fotboll|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar