SPELTIPS 7/12 inför Hertha Berlin-Östersund: Gästerna med ypperliga poängchanser! - Speltips.se

SPELTIPS 7/12 inför Hertha Berlin-Östersund: Gästerna med ypperliga poängchanser!

///SPELTIPS 7/12 inför Hertha Berlin-Östersund: Gästerna med ypperliga poängchanser!

SPELTIPS 7/12 inför Hertha Berlin-Östersund: Gästerna med ypperliga poängchanser!

Match: Hertha Berlin-Östersund (Europa League) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 21:05 | Spelbolag: UNIBET

Vi dukar fram en sylvass gardering när Hertha Berlin tar emot succégänget Östersund under torsdagskvällen!

Ett formsvagt Hertha med tankarna på annat?

Hertha Berlins Europa League-äventyr kan inte summeras som något annat än ett praktfiasko. Sist i gruppen i skrivande stund, samtidigt som slutspelsdrömmarna redan gått upp i rök. En match av akademiskt intresse stundar, inte mycket mer än så. Ett kraftigt B-betonat Hertha är att vänta, skulle verkligen inte överraska mig om Dardais mannar har tankarna på annat – nämligen ligaspelet. Utöver fiaskot i Europa League så har tyskarna inlett väldigt svagt i den inhemska ligan. Vi hittar laget på en 12:e plats i tabellen, samtidigt väntar en tuff bortamatch motsvårspelade Augsburg till helgen.

Ett Hertha som inte har något att spela för, mot ett Östersund som har förstaplatsen att spela för. Ur ett motivationsperspektiv är det klar fördel gästerna. Lägg därtill en dyster formkurva hos tyskarna, som förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Blott en seger på de fem senaste matcherna, i vilka man släppt in hela 12 kassar. Har svårt att se hemmalaget lägga allt för mycket energi på den här matchen, speciellt med tanke på kräftgången i ligaspelet.

Östersund säkrar en sensationell förstaplats?

En miljon ord kan beskriva Östersunds magiska resa från division 3 till Europa League-slutspel, men jag känner mig ganska tom på ord. Jag gör mitt bästa. Östersund har vunnit ofantligt många hjärtan på den här resan. Efter tre vinster, ett kryss och endast en förlust står det klart att jämtlänningarna tagit sig hela vägen till slutspel. Vart ska detta sluta egentligen? Visserligen är slutspelsbiljetten redan säkrad, men det finns helt klart en morot att spela för. Skulle gästerna lösa tre poäng, ja då säkrar man förstaplatsen – en placering som vanligtvis innebär en mer gynnsam lottning i sextondelen. För att inte tala om pengaregnet som väntar vid en eventuell seger.

Ett helmotiverat Östersund är att vänta – poängchanserna är i mina ögon ypperliga. För motståndet står som sagt ett Hertha med total avsaknad av motivation, som dessutom väntas rotera friskt i startelvan. Jag ser en tydlig matchplan framför mig – Potters mannar kliver ut, tar kommandot i matchen och för matchen precis dit man vill. Att man kan mäta sig med de större lagen är bevisat vid det här laget. Hemma på Jämtkraft Arena plockade Östersund en 1-0-seger mot tyskarna, och i ärlighetens namn hade man bud på fler mål. En repris att vänta?

Speltips: X2

Ett motivationslöst Hertha, som dessutom lär rotera friskt i startelvan, mot ett Östersund som går för seriesegern – jag väljer att ta ställning till X2-dubbelchansen.

  • Hertha Berlin har tre förluster på de fyra senaste matcherna, dessutom har man släppt in 15 mål på de fem senaste matcherna

  • Hertha Berlin har ingenting att spela för, har man tankarna på ligaspelet där man går riktigt trögt?

  • Östersund kan vis seger säkra förstaplatsen i gruppen

  • Östersund kommer till matchen med fullt manskap

  • Östersund har tre vinster, ett kryss och blott en förlust på fem spelade gruppspelsmatcher

X2-dubbelchansen klickas till 1,70 gånger pengarna – 1U investeras.

Rygga till 1.70 hos Unibet
Skrivet av |2017-12-07T02:57:01+00:007 december, 2017|Europa League, Fotboll|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar