SPELTIPS 7/12 inför Slavia Prag-Astana: En slutspelsbiljett står på spel! - Speltips.se

SPELTIPS 7/12 inför Slavia Prag-Astana: En slutspelsbiljett står på spel!

///SPELTIPS 7/12 inför Slavia Prag-Astana: En slutspelsbiljett står på spel!

SPELTIPS 7/12 inför Slavia Prag-Astana: En slutspelsbiljett står på spel!

Match: Slavia Prag-Astana (Europa League) | Speltips: Slavia över 1,5 | Odds: 1,83 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: UNIBET

Blytunga poäng står på spel när Slavia Prag och Astana drabbar samman under torsdagskvällen – vi tar ställning till ett vasst målspel!

Tjeckerna sätter spiken i kistan?

Slavia Prag har allt i egna händer när Astana kommer på besök under torsdagskvällen. Tjeckerna parkerar på andraplatsen i gruppen, med en poäng ner till just Astana på tredjeplatsen. En pinne är vad som krävs för att säkra slutspelsbiljetten – ett hemmalag med en defensiv approach att vänta? Knappast. Trots att behovet att anfalla inte existerar för hemmalaget så förväntar jag mig att man går för segern, att spela på resultat finns inte på kartan – speciellt inte hemma på Eden Arena.

Vi pratar om ett lag med en ruggig hemmastyrka och ett brutalt hemmastöd, det är verkligen inte ofta Prag får se sig besegrade på hemmaplan. Dagsformen är ypperlig med tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. I mina ögon är det inte alls långsökt att Prag tar ledningen i matchen, då man mer ofta än sällan bjuder på en fartfylld och offensiv fotboll på hemmaplan. Skulle vi ha en hemmaledning närmare slutspurten, så kan vi helt klart förvänta oss en offensiv forcering från gästernas sida – öppnar upp för tjeckerna att sätta spiken i kistan.

Astana med ett uselt bortafacit

Astana får det ruggigt svårt när man gästar Slavia Prag under torsdagskvällen. Det är hemma i Kazakstan man är som starkast, men inte heller hemmaspelet har övertygat hittills. En vinst, ett kryss och en förlust på tre spelade hemmamatcher. I dagsläget parkerar gästerna på en tredjeplats i gruppen, med en pinne upp till andraplatsen – tre poäng måste alltså inkasseras för att lösa slutspelsbiljetten. Rent spontant känns det som att slutspelsbiljetten borde säkrats sedan länge, dock har man inte tagit vara på möjligheterna. En bortamatch mot Prag nere i Tjeckien blir tuff, riktigt tuff.

Som jag nämnde ovan så är Astana ett starkt hemmalag. Ett riktigt starkt hemmalag skulle jag vilja hävda. På resande fot har det däremot gått tufft – kikar vi på lagets 18 senaste bortamatcher ute i Europa så hittar vi blott två vinster. Två ynka vinster på 18 spelade matcher. Det första 1-1-mötet lagen emellan i Kazakstan var en rätt jämn sådan, men i ärlighetens namn så var Astana illa ute vid ett flertal tillfällen. Tycker defensiven såg väldigt svajig ut. På det stora hela råder det stor klasskillnad lagen emellan, och jag ser inte riktigt gästerna bjuda upp till kamp.

Speltips: Slavia Prag över 1,5

Slavia Prag är ett ruskigt starkt hemmalag, som ofta bjuder på en fartfylld och underhållande fotboll. Skulle man ta ledningen i matchen, så tror jag definitivt man sätter spiken i kistan när gästerna tvingas flytta upp sina pjäser. Prag över 1,5 mål spelas till 1,83 gånger pengarna.

  • Slavia Prag är ett ruskigt starkt hemmalag

  • Skulle vi ha en hemmaledning närmare slutspurten, så kan vi helt klart förvänta oss en offensiv forcering från gästernas sida – öppnar upp för tjeckerna att sätta spiken i kistan

  • Astana har vunnit blott två av de 18 senaste bortamatcherna ute i Europa

     

Slavia Prag över 1,5 spelas till 1,83 gånger pengarna – 0,5U investeras.

Rygga till 1.83 hos Unibet
Skrivet av |2017-12-07T03:41:00+00:007 december, 2017|Europa League, Fotboll|0 kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

Lämna gärna en kommentar