Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dallas är stora favoriter.

  • Dallas har bara två förluster den här säsongen.

  • Chicago är oerhört svårbedömda.

  • Chicago har inte vunnit en enda match på bortais den här säsongen.

Orättvis förlust

Dallas Stars räckte inte hela vägen senast när man föll borta mot Columbus Blue Jackets med 4-3 i Nationwide Arena under natten till fredag. En match som Dallas inte förtjänade att förlora utan man var absolut värda minst en poäng. Hursomhelst så räckte man inte till men Jamie Benn har kommit igång med målskyttet och har nu gjort mål i de tre senaste matcherna. Vidare så hade Alexander Radulov tre assist och Anton Khudobin gjorde 21 räddningar för laget som nu är 5-2-1.

Alex DeBrincat var i fokus för Chicago Blackhawks med sina två mål i den tredje perioden som gav dem en 6-4 seger hemma mot Carolina Hurricanes i United Center under natten till fredag. DeBrincat gav Blackhawks en 5-4 ledning efter 12:22 spelade när han tryckte in en backhand i öppen kasse efter att Pius Suter missade pucken framför målet. Han sköt sen in ett till i öppen kasse med 13 sekunder kvar för att fastställa 6-4 resultatet.

Endast vunnit hemma

Dallas Stars har minst sagt haft en intressant inledning på säsongen då dem fick starta senare än de andra på grund av de rådande viruset. Men när man väl startade säsongen så gjorde man det med bravur och så har det även fortsatt. Laget är som sagt 5-2-1 den här säsongen och förlusterna man fått har kommit på bortais. Hemma däremot spelar man fantastisk hockey och är 4-0-0 där under säsongen.

Chicago däremot är väldigt svåra att bedöma då man har varit oerhört inkonsekventa under säsongens gång. Laget är som sagt 4-4-4 och det finns inget som riktigt går att se som en trend i deras spel eller mönster. En sak som är oroväckande för deras del är dock det faktumet att man fortfarande inte har vunnit på bortais, samtliga segrar har kommit på hemmais och det kommer bli oerhört tufft mot ett hemmastarkt Dallas. Jag backar hemmalaget!

Speltips.se ger tipset:

Dallas Stars att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/2 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.