Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Florida är obesegrade efter fulltid denna säsongen.

  • Florida har tagit poäng i sina åtta matcher såhär långt.

  • Florida har redan vunnit två matcher mot Detroit den här säsongen.

  • Detroit är NHL:s sämsta lag.

  • Detroit har bara vunnit två av sina tolv spelade matcher.

Ingen vacker resultatrad

Aleksander Barkov och Carter Verhaeghe stod för varsitt mål och assist när Florida Panthers utökade sin poängsvit till åtta raka matcher med en 2-1 seger över Nashville Predators i BB&T Center under natten till lördag. Chris Driedger stod för 24 räddningar mellan stolparna för laget som nu är 6-0-2 för säsongen. Panthers tog sig i kragen efter att man förlorade mot just Predators i matchen innan efter att ha släppt in två mål på de två sista minuterna i den tredje perioden.

Som vanligt känns det som att man behöver säga så förlorade Detroit Red Wings återigen. Denna gången var det mot de regerande mästarna Tampa Bay Lightning där slutresultatet skrevs till 3-1 i Amalie Arena under natten till lördag. Målet för Detroit gjordes av Vladislav Namestnikov och målvakten Thomas Greiss stod för 29 räddningar. Laget är 2-8-2 för säsongen och 0-6-2 på de åtta senaste matcherna, nu ska man spela fyra raka på resande fot.

Redan mötts två gånger

Florida Panthers har öppnat väldigt piggt under starten av denna säsongen. Laget är fortsatt obesegrat efter övertid och har tagit sex segrar på de åtta matcher man hunnit med. Jag gillar det spelet jag ser från Panthers sida och jag ser ett lag som absolut kan vara farliga längre fram under säsongen om man håller i så som man börjat.

Lagen har redan mötts två gånger i Little Caesars Arena och trots hemmaisfördel för Detroit så vann Florida båda matcherna där. Nu är det hemma istället för Florida och jag är övertygad om att Detroit kommer få det extremt tufft. Laget har blivit något utav en slagpåse för i princip alla lag med positiva resultatrader. Det har blivit en match man bara “städar av”, tråkigt men sant. Jag ser således inte Detroit ha någon chans här och väljer att backa hemmalaget till ett förmånligt odds trots omständigheterna.

Speltips.se ger tipset:

Florida Panthers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/2 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.