Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Cagliari har gått vinstlösa i 13 raka ligamatcher.

  • Lazio har löst spelet i deras sju senaste matcher.

  • Vårt målspel har suttit i 12 av deras 13 senaste inbördes möten.

  • Anfallaren Ciro Immobile är en pålitlig målskytt för Lazio. Italienaren har mäktat med 13 fullträffar den här ligasäsongen.

  • Lazio kommer senast ifrån en stark 1-3 seger mot toppkonkurrenten Atalanta.

Strålande målfacit

Italienska Lazio kan verkligen kännetecknas med ordet formstark under den närmaste tiden. De blåklädda har hittat rätt i spelet och bjudit på flera starka prestationer i Serie A. Med fem raka segrar har Lazio smugit sig upp i toppstriden där lagen kampar om Europa-platserna. De har klättrar förbi Atalanta och befinner sig på en fin sjätteplats för stunden.

Men den italienska toppstriden är fortfarande mycket jämn och det gäller att få bra resultat även på de dåliga dagarna. Med Immobile i spetsen har Lazios offensiv verkligen imponerat på sistone, laget har mäktat med åtta mål i deras tre senaste ligamatcher. Deras fina målfacit lägger alltså grunden för vårt spel inför söndagens batalj. Vårt spel har suttit i Lazios sju senaste matcher och hemmalaget är givna favoriter inför mötet med Cagliari!

13 raka utan vinst

Bortalaget Cagliari har det betydligt tuffare just nu. Medans vi hittar Lazio i toppen av tabellen får vi blicka ända ner i botten för att hitta gästande Cagliari. För stunden befinner sig klubben på en svag 18:e plats vilket betyder att de är högst indragna i den mindre önskvärda bottenstriden. Målsättningen för den andra halvan av säsongen är kort och enkelt, nämligen att säkra Serie A-kontraktet.

Trots den svaga placering har faktiskt Cagliari några riktigt erfarna spelare i truppen. Hos gästerna hittar vi mittbacksgeneralen Diego Godin och mittfältaren Radja Nainggolan. Kvaliteten finns på flera positioner men tränaren Eusebio Di Franscesco har svårt att skapa en full elva som skapar bra resultat. Gästerna Cagliari är i en rejäl formsvacka, en svacka som genererat i 13 raka ligamatcher utan vinst. Di Dranscesco sitter osäkert och frågan är hur länge den här negativa trenden kan hålla i sig. Vi tror i alla fall att Cagliari blir chanslösa när de ställs mot formstarka Lazio under söndagen. Lazio har vunnit deras fem senaste inbördes möten.

Speltips.se ger tipset:

Lazio över 1,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/2 kl 13.56

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.