Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Betis är obesegrade efter fulltid i nio raka matcher

  • Real Betis har tre vinster och ett kryss de fyra senaste i La Liga

  • Barcelona är alltjämt sårbara defensivt samtidigt som Real Betis börjat leverera allt mer framåt

  • Vi får pengarna tillbaka om Barcelona vinner med uddamålet

Fin form

Real Betis har gått tungt i ligaspelet den här säsongen trots ett lag med stor potential. På sistone har det dock börjat gå allt bättre för Betis, som nu är ett av de formstarkare lagen i hela La Liga. De grönvita har klättrat upp till en sjundeplats i tabellen och fortsätter man på det här spåret lär man slåss om europaplatserna. Inför helgens möte mot Barcelona har Real Betis gått obesegrade i hela nio matcher, om vi bortser från förlusten på straffar senast mot Athletic Bilbao. Barcelona får passa sig, helt klart!

Barcelona kommer med en fin form dem med – katalanerna ser ut bättre ut än någon annan period den här säsongen. Har dock väldigt svårt att se Barcelona köra över detta Betis på Villamarin, räknar med en väldigt öppen och jämn match, sannolikt med mycket fart och fläkt mellan två offensivt starka lag.

Tuff bortamatch

Barcelona har varit mycket upp och ner den här säsongen men just nu pekar formkurvan uppåt. Trots ett rätt svagt defensivt facit har arbetet framåt räddat väldigt många poäng, där spelare som Griezmann och Messi är i form. I sin senaste match mot Granada låg man under med 2-0 men lyckades få fram ett oavgjort resultat efter två sena mål. Trots en rad vinster på senaste tiden ser laget inte speciellt bra ut bakåt, man är sårbara i defensiven och vinner således sällan med mer än uddamålet mot starkt motstånd.

Det hade absolut inte förvånat med ytterligare ett poängtapp för Koeman och hans Barcelona, jag väljer att klicka Real Betis +1,0 mål, där vi får pengarna tillbaka ifall Barcelona skulle gå segrande med ett mål.

Speltips.se ger tipset:

real betis +1,0 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.