Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea har fått nytt liv under Thomas Tuchel.

  • Chelsea har hållit nollan i tre raka matcher.

  • Chelsea har haft två skott på mål emot sig under Tuchels tre första matcher.

  • Sheffield U snittar 0,63 mål/per match den här säsongen.

  • Sheffield är i botten.

Respekt för motståndet – men inte mer

Sheffield United tar emot Chelsea på hemmaplan under söndagskvällen. Ett möte som bottenlaget inte skall ha någon större chans i om man ser till gästernas form just nu. Det här är ett möte som kommer innehålla mindre mål än tänkt, eftersom Chelsea kommer äga den större delen av bollen medans man inte alls har den utdelning i chanser som man som topplag kanske skall ha. Sheffield på sin sida är ju ligans målfattigaste lag och snittar otroliga 0,63 mål/per match i ligan den här säsongen. Det är inte mycket som talar för någon målglad match här inte, iallafall inte från hemmalagets sida.

Här kommer jag gå för ett odds som jag tycker är utsatt aningen för högt. Det låga snittet i mål framåt för hemmalaget, samt Chelseas form under Tuchel är att benämna inför detta spel. Under 0,5 mål för hemmalaget eller att Chelsea håller nollan om ni hellre vill säga det. 2 x pengarna är aningen för högt och klickas direkt!

Stabil start från Tuchel

Chelsea tog en ny trea i londonderbyt mot Tottenham sist. Det går från klarhet till klarhet för Chelsea under nye managern Thomas Tuchel och laget är påväg upp i toppskiktet igen efter att ha haft en tung tid under Frank Lampard. Tre raka matcher med noll insläppta mål och totalt två skott emot sig på mål. En stor och stabil Edouard Mendy i mål är en av nycklarna medans Chelsea spelar med mer bollinnehav och försöker kontrollera sina matcher mer än tidigare. I mötet mot Tottenham gick Thiago Silva ut skadad och han missar därför mötet med Sheffield United under lördagen. Det är den enda nackdelen till spelet, men det skall man trots allt kunna lösa ändå.

Chelsea kommer från en stabilare tid och Sheffield United är ett lag man skall kunna överlista och hålla tätt emot. Fortsätter man bara med den spelidé som man haft under den senaste tiden så kommer detta lösa sig. Två gånger pengarna för spelet är för bra för att inte testa!

Speltips.se ger tipset:

Chelsea att hålla nollan hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.