Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Son är den ordinare spelare i Tottenham som slår flest passar som leder till skott.

  • I Tottenhams senaste hemmamatch stod Son för två målgivande passningar.

  • Tottenham har 9-0 i målskillnad på sina tre senaste matcher.

  • I det senaste Londonderbyt mellan Spurs och Palace passade Son fram till Kanes mål.

  • Spurs börjar hitta formen och här kan man vinna med ett par bollar.

Son fortsätter leverera till Kane och Bale.

Wolfsberger (4–0, hemma), Burnley (4–0, hemma) och Fulham (1-0, borta). Det är Tottenhams imponerande resultatrad inför söndagens Londonderby mot Palace. Efter ett par tunga vintermånader ser Spurs allt bättre ut och spelare som Kane, Bale och Son har börjat ösa in mål och assist. Mot ett Palace som blandat och gett i sina prestationer på sistone känns hemmasegern för Spurs ganska given. Oddset lockar däremot inte särskilt mycket och vi letar istället värde i ett specialspel. Till tre gånger pengarna får vi att Son slår minst en målgivande passning, vilket vi ser stort spelvärde i.

I Spurs är Son den spelare som slått flest passningar som leder till avslut. Utöver Dele Alli som haft sparsamt med speltid har Son det högsta snittet i laget med 2.06 passningar per match som leder till skott. Då får man även tänka på att Spurs under stora delar av säsongen underpresterat och inte skapat särskilt mycket. Tittar man på Spurs senaste matcher har Son slått två, sju och fyra passningar som resulterat i avslut. Vi förväntar oss att Son fortsätter leverera passningar och med både Kane och Bale i fin form finns det stora möjligheter för assist.

Gästerna får det tufft

De senaste säsongerna har Palace parkerat sig i mitten av Premier League-tabellen. Man har aldrig varit riktigt nära att trilla ur och man har inte heller tittat uppåt i tabellen och jagat någon topplacering. Likaså går Palace mot en ny mittenplacering i år och på sin trettonde plats har man åter hamnat i lite av ett ingemansland. Ner till nedflyttningsstrecket är det elva poäng och på det omvända hålet upp till en Europaplats skiljer det ytterligare tolv poäng.

Närmast stod Palace för en solid insats när man fick med sig en poäng hemma mot Manchester United. Även om gästerna inte imponerade särskilt mycket är det alltid starkt att lyckas knipa en poäng mot ligatvåan. Frågan är däremot om Palace lyckas stå upp ytterligare 90 minuter mot ett topplag? Vi håller det som högst tveksamt. Speciellt då vi räknar med att Spurs levererar en bättre insats än den den United gjorde senast. Mot ett Spurs som börjat hitta formen tror vi inte att Palace kan upprepa samma insats. Då finns det goda möjligheter för Son att assistera sina lagkamrater i Spurs!

Speltips.se ger tipset:

Heung-min Son över 0.5 assist hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/3 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.