Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Oddset på Panthers är alldeles för högt, det ska utnyttjas!

  • Panthers är i sin bästa form den här säsongen och har tagit sex raka segrar!

  • Florida har bara släppt in sex mål på de fem senaste matcherna, deras försvarsspel är urstarkt för tillfället.

  • Carolina är ojämna, dem kan vinna mot vem som helst men kan också förlora mot vem som helst. Dem har tagit tagit två segrar på sina fyra senaste matcher.

  • Carolina har förlorat tre av sina fem senaste hemmamatcher.

Måste hitta rytmen

Petr Mrazek gjorde 28 räddningar i hans återkomst för Carolina Hurricanes i en 1-0 seger över Dallas Stars i PNC Arena under natten till måndag. Detta var Mrazeks första match från start sedan den 30:e januari, han har missat 31 matcher efter att hans tumme hoppat ur led i en 4-1 seger över just Stars faktiskt. Mrazek har stått för tre hållna nollor på fem starter den här säsongen.

Jordan Martinook gjorde det enda målet för Hurricanes som nu är 25-9-3 för säsongen och har vunnit fem av sex matcher mot just Dallas. Mrazek sa efter matchen att han var glad att vara tillbaka och nu handlar det om att hitta matchrytmen. Det är något som inte bara han behöver utan hela Carolina, det är oerhört upp och ner i deras prestationer. Dem har vunnit två av de fyra senaste och det är inte speciellt övertygande när man nu tar emot ett av ligans bästa lag den här säsongen.

Sex raka segrar

Chris Driedger gjorde 32 räddningar och Florida Panthers utökade sin längsta segersvit denna säsongen till sex raka matcher med en 3-0 seger över Columbus Blue Jackets i BB&T Center under natten till måndag. Den hållna nollan var den andra för säsongen för Driedgers del och hans tredje i sin karriär. Han har släppt in ynka sex mål på sina fem senaste startade matcher.

Driedger sa efter matchen att han tycker att Florida spelar fantastisk hockey och att han bara fortsätter att göra samma sak match efter match. Det har främst varit det fantastiska försvarsspelet som gjort att han haft det så enkelt. Aleksander Barkov gjorde ett mål och en assist och MacKenzie Weegar gjorde två assist för Panthers som nu är 26-9-4 för säsongen. Dem vann båda mötena mot Blue Jackets här efter en 5-2 seger under lördagskvällen. Jag tycker oddset på Panthers inför denna matchen är alldeles för högt och det ska vi absolut testa.

Speltips.se ger tipset:

Florida Panthers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/4 kl 16.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.