Axel Olsson|6 april, 2024, 12:00

Jag väljer att spela på Chelsea – 1,5 handikapp i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sheffield har släppt in hela 80 mål på 30 ligamatcher.

  • Nedflyttningen närmar sig för Sheffield. Jumbon är desperata.

  • Cole Palmer är i en otrolig form. Han är vital för deras anfallsspel, samtidigt som han visat enorm kyla från straffpunkten.

  • Chelsea stod för ett rejält styrkebesked när de vände och vann med 4-3 mot Man United.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Nedflyttningen är snart ett faktum

Nedflyttningen har känts given under en längre tid, men nu blir den snart ett faktum för jumbon Sheffield United. De har inte lyckats ta sig ur bottenträsket och nu blir det alldeles för svårt att vända på steken. De har inte kvaliteten för att knappa in tio poäng på åtta omgångar. Sheffield hör helt enkelt hemma i Championship med den nuvarande spelartruppen.

Laget gör nu ett desperat försök till att rädda sig kvar i högstaligan, men det blev ytterligare en förlust i helgen. Sheffield hade ett rekordlågt bollinnehav på ynka 17 % mot Liverpool. Jumbon fortsätter att läcka rejält bakåt – de besitter ett horribelt facit med 80 insläppta mål på 30 ligamatcher. Det här går tyvärr inte att rädda, Sheffield åker på en ny förlust i helgens match mot Chelsea.

Palmer bär laget på sina axlar

Efter en sämre säsong har Chelsea samlat kraft för att avsluta ligaspelet på ett snyggt sätt. De har endast ligan att fokusera på, trots detta ser laget ut att missa Europa-placeringarna. Det är alldeles för långt upp till topp 5, men sjätteplatsen är fortfarande ett rimligt mål för Pochettinos gäng. De stod för ett rejält styrkebesked när de vände och vann med 4-3 i helgens match mot Man United. Det var en av de mer händelserika matcherna den här säsongen, en match som fick sig en ofattbar avslutning.

Cole Palmer klev fram ännu en gång för detta Chelsea, med två mål inom loppet av en minut. Man ställer sig frågan kring vart Chelsea hade varit utan köpet av Palmer, som stått för hela 16 ligamål den här säsongen. Han har räddat klubben ifrån ett totalt haveri, vilket givit laget en chans att fortfarande sluta i topp 6. Det har inte varit något fel på offensiven som har gjort hela 15 mål på fem matcher. Sheffield har inte den vassaste offensiven, därmed kommer inte kraven vara allt för höga på gästernas försvarsspel i den här matchen. Offensiven visar vägen och Chelsea tar en ny seger i hopp om att klättra i tabellen!

fotboll, premier league
|
units: 3/5 - spelstopp: 18:30
Sheffield United - Chelsea
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.