Daniel Jacobsson|6 juni, 2024, 00:02

Jag väljer att spela på målskytten i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kai Havertz är tyskarnas tilltänkta nia och skyttekung.

  • Havertz har en bra säsong i Arsenal bakom sig.

  • Grekland missade EM efter förlusten mot Georgien.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Målskytten

Här är hemmanationen Tysklands avslutande genrep. Grekland kommer på besök och Tyskland lägger allt på ett kort för att vinna, få med sig en bra känsla och få igång sina nyckelspelare. En spelare som man litar väldigt mycket på och som varit given i Julian Nagelsmanns lag är Kai Havertz, anfallaren som skall göra målen för Tyskland i hemma-EM och som redan nu vill få igång målskyttet. Tyskland är storfavoriter mot Grekland med rätta och chansen att Arsenal-spelaren gör mål i matchen är stor eftersom han avslutar mycket av anfallen tyskarna skapar.

Med spelare som Florian Wirtz, Jamal Musiala och Ilkay Gundogan bakom sig är mycket av jobbet gjort innan Kai Havertz får bollen i straffområdet. Jag har tidigare rekat Havertz som skyttekung i mästerskapet, främst för att oddset är såpass högt som 34 gånger pengarna, men också för att han kommer spela nia i ett av turneringens bästa lag, som dessutom spelar på hemmaplan.

Status: Osäker!

Grekland har tagit nya kliv sedan vi hördes senast, men tyvärr inte på landslagssidan utan på klubblagssidan där Olympiakos vann Europa League för någon vecka sedan. Grekerna har dock inte samma framgångar i landslagsfart just nu och det senaste framgångsreceptet är det i EM 2004, sedan dess har det varit lika mörkt som inför den framgången – tänkte jag nästan säga. Det gjorde jag också, men det stryker under hur långt ifrån Grekland är för stunden och inte heller i år blir det ett EM spelat.

Odysseas Vlachodimos, Kostas Tsimikas, Vangelis Pavlidis och Giorgos Giakoumakis är spelare jag tycker om i klubblagen, men i landslaget mot större motstånd är man inte mycket att hurra för. Tyskarna blir aningen för stora här och inför ett hemma-EM skall det inte vara mycket som kan sätta emot landslaget. Här gäller det att komma rätt in i mästerskapet och Grekland-matchen är den sista avgörande för Tyskland inför det som väntar. Målskytten klickas i en match där Tyskland visar vilja och inställning.

fotboll, landskamp
|
units: 1/5 - spelstopp: 20:45
Tyskland - Grekland
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.