Match: Belgien-Bosnien (VM-kval) | Speltips: BLGM | Odds: 1,90 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Ännu en match där jag tror stenhårt på BLGM-spelet, mötet mellan Belgien och Bosnien. Förväntar mig en väldigt underhållande och fartfylld match som kan bjuda på en hel del mål, tycker bägge lagens offensiv ser riktigt fin ut.

Belgien inledde kvalet med att besegra Cypern med 3-0, samtidigt som Bosnien krossade Estland med hela 5-0. En smakstart för båda lagen, och frågan är vem som får smaka på det första poängtappet. Anledningen till att jag finner BLGM-spelet intressant är faktumet att Bosnien lyckats näta i de fem senaste mötena med Belgien, och då har man gjort totalt nio mål. Belgien har lyckats näta i fyra av dessa fem matcher. Totalt har det på de fem senaste mötena blivit tre segrar för Bosnien, samtidigt som belgarna tagit en seger och en match slutat kryss. Här bär belgarna favoritskapet med all rätt och med spelare som Lukaku, Hazard och Carrasco i offensiven har jag svårt att se de gå mållösa ur denna match. Detsamma gäller för Bosnien som har firma Ibisevic-Dzeko på topp, bägge anfallarna lyckades hitta nätet i 5-0-vinsten mot Estland.

Att båda lagen gör mål finns att plocka till fina 1,90 och jag tvekar inte, blir inte alls förvånad om vi bjuds på ett riktigt målkalas och ett resultat i stil med 3-2/3-3. Varför inte? BLGM, 1,90! Lycka till vid rygg!