Match: Holland-Vitryssland (VM-kval) | Speltips: Holland under 2,5 | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Holland tar emot Vitryssland i VM-kvalet och jag skulle vara försiktig med att döma ut vitryssarna, som i första kvalomgången tog en poäng mot självaste Frankrike.

Denna upplaga av det holländska landslaget är väldigt ostabilt, det kan man lugnt säga. I den första omgången spelade man 1-1 mot Sverige och pressen blir allt större på detta landslag som misslyckades med att kvala till sommarens Europamästerskap. Innan mötet med Sverige förlorade man mot Grekland i en vänskapsmatch, det kanske inte säger mycket men jag tycker resultatet speglar Hollands verklighet de senaste 1-2 åren. Skulle man misslyckas i ännu ett kval lär det bli en mer eller mindre revolution i styrelsen. Mot Vitryssland bör det bli tre poäng då det är en klar klasskillnad mellan lagen, men några enkla poäng blir det inte.

Vitryssland är ett otroligt kompakt lag, det fick Frankrike bevittna som inte alls kunde luckra upp vitryssarnas försvar. Laget har endast en förlust på de sju senaste matcherna, och på de fem senaste har man “bara” släppt in fyra mål, ett i vänskapsmatchen mot Irland som man vann med 2-1 och tre i 3-0-förlusten mot Nordirland. Man har alltså hållit nollan mot Frankrike, Norge och Montenegro.

Tror Holland tar en seger här men en knapp sådan, jag testar Holland under 2,5 mål till 1,66. Tror faktiskt inte man gör fler än två mål om ens det, för fler än två mål har man inte lyckats göra i någon av de fem senaste matcherna. 1-0/2-0? Lycka till vid rygg!