Match: Luxemburg-Sverige (VM-kval) | Speltips: Sverige -1 | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Dags för VM-kval för Sveriges del och man ställs mot lingonnationen Luxemburg, inget annat än en komfortabel seger finns på kartan om man överhuvudtaget ska ha något i VM att göra.

Sverige inledde VM-kvalet klart godkänt efter 1-1 mot Holland, och här ska man bara ta tre mycket viktiga poäng om man på allvar vill förverkliga VM-drömmen. Man ställs mot gruppens slagpåse Luxemburg, som förlorat sex raka matcher, senast mot Bulgarien med 4-3. Dessförinnan förlorade man mot Lettland med 3-1, Nigeria med 1-3, Albanien med 0-2 och Bosnien med 0-3. Ser ni den röda tråden? Förlusterna har varit med minst två bollar. Därför tror jag stenhårt på att även Sverige löser en vinst med minst två bollar, för i ärlighetens namn är man på samma nivå som ovanstående lag, till och med starkare än de flesta.

Jag tror starkt på att Sverige löser biffen och visst bör man sätta ett par bollar mot ett kasst Luxemburg, allt annat hade varit ett praktfiasko. Synar Sverige -1 som jag tycker ger alldeles för mycket, nämligen 1,83. Känns väldigt bekvämt. Lycka till!