Match: Portugal-Andorra (VM-kval) | Speltips: Över 10 hörnor | Odds: 1,66 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Under torsdagen rekade jag Italien-Spanien över 1,5 till förvånansvärt höga 1,53, men när jag tänkte på hur den förväntade matchbilden skulle se ut slog det mig, jag var helt enkelt tvungen att testa hörnspelet. Och som spelet satt, som ett smäck. Jag hade Spanien först till fem hörnor och det spelet var aldrig i skuggan av en fara, spanjorerna hade redan i halvtid skrapat fram nio hörnor. Italienarna då? Inte en enda hörna.

Lite samma känsla här faktiskt, Portugal kommer mer eller mindre lira hela matchen kring Andorras straffområde och jag förväntar mig att en hel del hörnor skapas, framför allt för Portugal. Därför testar jag över 10 hörnor i matchen, en lina Portugal kan klara av på egen hand då man är ett av de starkaste hörnlagen i hela turneringen. Mot Andorra kan hörnorna rinna iväg totalt, och skulle bortalaget skapa en hörna eller två är det bara en bonus. 7/8-0 i hörnor redan i halvtid?

Över 10 hörnor testas till 1,66, finns även över 11 hörnor till fina 2,00 gånger pengarna för den som gillar att ta den där extra risken. Lycka till vid rygg!