Match: Santarcangelo – Sambenedettese | (Lega Pro) | Speltips: X2 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: Coolbet

Igår kom första dagen i december där det gick lite emot oss, tråkigt!

Hemmalaget Santarcangelo ligger i mittenskiktet av tabellen med sina 19 poäng men har en rejäl bit upp till topplagen. Man har egentligen under hela säsongen haft det tungt då man knappt vet hur man vinner, på de 15 senaste matcherna har man endast tagit 3 segrar. Nu kommer man senast från en förlustmatch mot Montova som inför förra omgången låg sist i tabellen, nu näst sist. Förutom Santarcangelos problem att man sällan vinner så har man nu även åkt på några skador på ordinarie spelare vilket kan bli avgörande för ett sådant här lag.

Hos kvällens bortalag ser det desto ljusare ut då man ligger på en fjärdeplats i tabellen och är endast ett fåtal poäng ifrån serieledarna. Kvällens match blir alltså viktigt och med tanke på förutsättningarna så bör man ha bra chans till tre poäng, utan tvekan. Laget har endast förlorat ynka 3 matcher på hela säsongen och ser allmänt starka ut i mina ögon.

En vanlig dag hade X2 till 1,80x pengarna efter förutsättningarna varit ett väldigt fint spel då bortalaget förlorat ynka 3 matcher på hela säsongen och samtidigt som hemmalaget ytterst sällan vinner. Men nu när hemmalaget enligt sin hemsida (http://www.santarcangelocalcio.net/) saknar flertalet ordinarie spelare så blir spelet ett av de absolut bästa för idag. Detta måste bolagen ha missat eller så är det något jag helt missat, men vad kan jag isåfall inte hitta.

På en knagglig översättning går det att läsa följande, alltså saknar man 2 av sina 3 ordinare backar. Det kan bli rätt kännbart skulle jag vilja gissa..
“Det finns 19 spelare som används: en målvakt, sex försvarare, sju mittfältare och fem anfallare.
Den fick 35 varningar och två utvisningar, direkta (målvakten Alberto Gallinetta) och ett andra gult kort (Davide Adorni i Mantua förra söndagen).
Den senare, Adorni, tillsammans med en annan försvarare, Luca Oneto, kommer att missa genom suspension loppet mot Samb.”

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet