Match: Venezuela-Argentina (VM-kval) | Speltips: Argentina | Odds: 1,50 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: Bet365

Venezuela tar emot Argentina i VM-kvalet. Argentina har fått igång maskineriet efter en seg start på kvalet, man toppar gruppen och har på sju matcher endast förlorat en match. Fyra segrar och två oavgjorda, starkt helt klart. Venezuela har för det mesta agerat slagpåse, man har förlorat sex matcher och kryssat en av sju. Inte mycket tyder på att man kommer sno några poäng mot Argentina.

Lionel Messi ser ut att missa nattens drabbning på grund av skada. En annan som missar till hundra procent är Dybala som drog på sig ett rött kort senast, den lille argentinaren brast i tårar efter sitt andra gula. Borde egentligen inte vara två större avbräck mot ett motstånd som Venezuela, man lär ställa upp med ett starkt lag.

Troliga startelvor:

Romero — Zabaleta, Otamendi, Funes Mori, Mas — Mascherano, Banega, Biglia — Pratto, Di Maria, Lamela

Hernandez — Vizcarrondo, Rosales, Villanueva, Garcia — Rincon, Figuera, Anor, Penaranda — Rondon, Martinez

Tror inte Argentina får det allt för svårt mot Venezuela trots bortaplan, något man aldrig haft historiskt sett heller. Lagen har ställts mot varandra nio gånger genom åren och Argentina har vunnit åtta matcher. Tror på en knapp men komfortabel seger här. Jag väljer den raka tvåan istället för handicap-linan då Argentina varit väldigt målsnåla under kvalet, att Messi dessutom saknas är inget plus. Tror på 0-1/0-2. Lycka till vid rygg!