Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet satt när lagen möttes sist.

  • Aston Villa har ju, minst sagt, visat att man kan hota Liverpool.

  • Aston Villa har kvalitet och form för att utmana här.

  • Liverpool söker både revansch och avancemang i cupen.

  • Skadeläget börjar se ljusare ut och Liverpool skall vinna det här mötet en bra dag.

Utmanar

Under förra säsongen hade det varit idiotiskt att tro på att Aston Villa skulle utmana Liverpool i en match. Nu är läget annorlunda och Aston Villa har kört över (!) Liverpool en gång den här säsongen, medans Liverpool inte alls når nivån man hade hoppats på. Nu är det inte så att något 7-2 resultat kommer upprepa sig här, eller ens inom de närmaste åren. Det blir svårt, mycket svårt och det är långt ifrån verkligheten efter senaste matchen. Aston Villa har dock imponerat den här säsongen och inte bara i senaste mötet med Liverpool.

Min känsla är att man kommer stå emot bra här och bjuda på en match som är öppen och underhållande. Man är bra defensivt, men frågan är om man inte får ge sig mot en stark Liverpool-elva. Jag nämnde öppen match och jag tror att det bäddar för mål åt båda håll och ett ytterligare åtminstone (Över 2.5 mål och båda lagen gör mål).

Favoriter till högt odds

Liverpool åker för att ta revansch mot Aston Villa, i vad som tidigare under året var klubbens värsta förlust på väldigt (!) länge. Den gången fick man släppa in sju mål bakåt, medans man gjorde två framåt. Ett bevis på att man inte riktigt är där man var för ett år sedan. Om det blir någon ligatitel den här säsongen är väldigt oklart och jag tror att man kommer bli utmanade ända in i mål. Det krävs en jämnare och bättre nivå. Virgil van Dijk saknas fortfarande och under resten av säsongen, vilket jag tror blir ett för tungt tapp och det som gör att man mister titeln den här säsongen.

Att Liverpool står i två gånger pengarna säger det mesta. Rotation eller inte så lär Liverpool har väldigt god chans att avancera här, men vi skippar det raka oddset. Lagen har dessutom vila efter det här mötet och i och med det tror jag att också Liverpool kan ställa upp ett starkt lag här.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål & båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.