Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Innsbruck har förlorat sina sju senaste matcher

  • Féhérvar har vunnit elva av sina 13 senaste matcher

  • Innsbruck har gjort sex mål på sina fem senaste matcher

  • Féhérvar vill sätta sig i en bra position inför lördagens toppmöte mot Bolzano

  • Innsbruck har en imponerande spets men saknar bredden i sitt lag

Svenskbekantingar hos gästerna

Innsbruck har den senaste tiden gått tungt. Redan förra säsongen hade man det tufft men efter en helt okej inledning den här säsongen har förhoppningarna kommit tillbaka om att kunna spela vidarespel med topplagen. Men inför fredagens match har man samlat på sig sju raka förluster och just nu är avståndet upp till Salzburg på en femteplats tolv poäng med fyra matcher mer spelade. Ett tufft läge inför avslutningen av serien.

För Féhérvars del har man den här säsongen fått mycket att stämma. Den ungerska klubben spelar sedan flera år tillbaka i Österrike men framgångarna har aldrig riktigt kommit när större klubbar som Wien, Klagenfurt och Salzburg har bättre förutsättningar. Men nu är Féhérvar i toppen för att stanna och hittills har man imponerat stort. I laget hittar vi svenskbekantingarna István Bartalis och János Hári, två av Ungerns kanske bästa hockeyspelare. Duon har rutin av spel på hög nivå i Sverige där man varit ledande spelare.

Saknar bredden i laget

Innsbruck har ett tufft läge och det krävs att den negativa trenden vänds snart, annars kommer man att sjunka ännu mer i tabellen. Främst är det målskyttet som inte har stämt den senaste tiden och på lagets fem senaste matcher har man endast mäktat med att göra sex mål. I laget hittar vi flera duktiga transatlanter som producerar stadigt med poäng, men bakom dessa är poängproduktionen alldeles för skral. Defensivt har man också problem och Innsbruck är det laget som släpper in absolut mest mål.

Nu ställs man mot ett formstarkt Féhérvar som gått som tåget den senaste tiden. På sina 13 senaste matcher har man vunnit elva av dessa och det har gjort laget till en toppkandidat. Under lördagen kommer man att ställas mot serieledande Bolzano på bortaplan och kan man vinna här mot Innsbruck kliver man upp på samma poäng som lördagens motstånd, det skulle garanterat sätta hetta på det mötet och en chans för Féhérvar att ta över serieledningen. Formen tror jag talar sitt tydliga språk här och Féhérvar borde vara motiverade inför helgens matcher.

Speltips.se ger tipset:

Féhérvar ML hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/1 kl 09.15

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.