Jag väljer att spela på Argentina. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Argentina är i en väldigt fin form och är ännu obesegrade i VM-kvalet.

  • Argentina har vunnit deras åtta senaste matcher.

  • Argentina har den bättre truppen och är favoriter i detta mötet.

  • Paraguay hittas för tillfället utanför avancemang i VM-kvalet.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Argentina att vinna matchen hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Behöver poäng

Sydamerikas VM-kval går in i andra halvan och poängen som står på spel blir väldigt viktiga. I detta möte tar Paraguay emot stornation Argentina på hemmaplan. Paraguay är i stort behov av att få med sig resultat om VM 2022 ska bli en verklighet. De ligger för tillfället på en sjätte plats i Vm-kvalet med elva inspelade poäng. I Paraguays senaste samling tog de fyra poäng på deras tre matcher. De vann deras senaste match mot Venezuela och kliver in i denna samlingen med ett bra självförtroende. Paraguay imponerade i segermatchen, där de tidigt gick upp i en tvåmålsledning och sedan hade full kontroll på matchen.

Argentina är en fotbollsnation som för tillfället mår väldigt bra. I somras vann de Copa America för första gången sedan 1993. Vilket även blev deras första mästerskaps titel sedan dess. I det Sydamerikanska VM-kvalet har Argentina visat klass. Där är de fortsatt obesegrade efter deras åtta spelade matcher. Argentina ligger för tillfället på en andra plats med arton inspelade poäng. I senaste samlingen blev det bara två spelade matcher som alla vet, efter skandalscenerna i matchen som skulle ha spelats mot antagonisterna Brasilien. Argentina vann deras två matcher som blev spelade mot Venezuela och Bolivia. Där lagkapten och tillika storstjärna Lionel Messi stod för sitt sjunde hattrick för Argentina i mötet mot Bolivia.

Tuffa möten

Mötena mellan Paraguay och Argentina har bjudit oss på några ordentliga bataljer genom åren. Argentina har haft allt annat än lätt mot just Paraguay och bara lyckades vinna en av det senaste fem matcherna. Segern för Argentina kom i senaste mötet under sommarens Copa America. Där Argentina vann med 1-0 efter ett tidigt mål av Papu Gomez. Inför matchen är Argentina som sig bör ändå de givna favoriterna.

Formen Argentina har visat upp på sistone gör att de känns extremt svårslagna just nu. Argentina har åtta raka segrar i ryggen när de kliver in mötet mot Paraguay. De besitter även en fruktansvärt bra trupp som inte Paraguay kan matcha på pappret. Segern senast för Argentina mot Paraguay var dessutom väldigt viktigt. Då den segerlösa sviten äntligen tog slut mot spökmotståndet Paraguay. Jag väljer att syna att Argentina vinner även denna gången och väljer därför att klicka i en bortaseger i detta mötet!

fotboll, Nations league
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Paraguay - Argentina
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.