Israel över 0.5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/10 kl 20.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Israel har gjort mål i sju av deras åtta senaste landskamper.

  • Deras senaste inbördes möte slutade 1-1.

  • Skottland har släppt in mål i nio av deras tio senaste landskamper.

  • Israels anfallare Eran Zahavi har öst in mål under den närmaste tiden.

  • Spelet har suttit i tre raka inbördes möten.

Tätt matchande under landslagsuppehållet

Landslagsfotbollen är här igen och vi bjuds på flera spännande kamper under torsdagen. Vi kastar oss rakt in i EM-kvalet där Skottland tar sig an Israel hemma på Hampden Park. Dessa två landslagen står inför ett tufft matchande under veckans landslagsuppehåll. Skottland och Israel drabbas samman i semifinalen av den så kallade “Path C”, där hittas Norge och Serbien som spelar den andra semifinalen.

Till slut ska alltså en av dessa fyra landslagen stå som vinnare och därmed knipa en plats i EM 2021. Skottland kommer som favoriter till torsdagens match enligt oddssättarna . Höstens EM-kvalgrupp innehöll massvis med mål i grupp I där Skottland befann sig. Skottlands matcher hade ett makalöst målsnitt på höga 4,38 mål/match. De har endast hållit nollan i en av deras nio senaste landskamper och det var mot svaga San Marino. Vi tror att gästerna kommer få sina chanser att göra mål på hemmalaget!

Finns kvalitet i offensiven

Det är alltså Israel som ska ta sig an Skottland under torsdagskvällen. Dessa två drabbades samman för bara några månader sedan, en match som slutade med ett oavgjort resultat. Skottland tog ledningen i den 45:e matchminuten genom Ryan Christie och såg länge ut att knipa trepoängaren. Men Israels anfallare Eran Zahavi ville annat, 33-åringen satte den viktiga kvitteringen i 73:e minuten och slutresultat skrevs till 1-1.

Israel har visat upp ljusglimtar i anfallsspelet under den närmaste tiden. De har ett stort mod att våga anfalla även när de ställts mot toppnationerna. Israel tog en oerhört imponerande 4-2 seger mot Österrike som knep andra platsen i deras EM-grupp. Att göra fyra mål på Österrikes försvar är inte det enklaste, det visar alltså på att Israel innehar flera spännande spelare i offensiven. Den nämnda Eran Zaha var stekhet under EM-kvalet, 33-åringen mäktade med hela elva mål på tio kvalmatcher. Det var endast Harry Kane som lyckades göra fler mål i hela EM-kvalet, världsstjärnan Cristiano Ronaldo delade andra platsen med Zahavi i skytteligan. Israel har gjort mål i sju av deras åtta senaste landskamper!

Speltips.se ger tipset:

Israel över 0.5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.