Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leicester har gjort näst flest mål i ligan.

  • Leicester är ofta inblandade i målrika matcher mot lag med starka offensiver.

  • Wolves trivs mot lag där man inte behöver föra spelet.

  • Jamie Vardy och Raul Jimenez finns på planen och tillhör två av ligans bästa anfallare.

  • Leicester saknar viktiga kuggar i försvarslinjen.

Flyger – igen

Även i inledningen av denna säsong så flyger Leicester City i Premier League och befinner sig på en mycket fin andraplats i tabellen efter sju spelade omgångar. Man har också varit mycket bra på att göra mål hittills och är det laget som gjort näst flest mål bakom Tottenham. Nio mål i insläpptkolumnen men man har bara hållit nollan i två matcher hittills. Sedan har man själv misslyckats att göra mål i två matcher också. Ser man dock till möten mot lag med starka offensiver så har man där exploderat rent målmässigt. 1-4 mot Leeds senast och vi alla minns väl utskåpningen av Manchester City med 5-2? Nu kommer ett lag med bra offensiv igen och därför tror jag inte Leicester kan stå emot defensivt.

Men inget lag står nog emot dem offensivt för tillfället med Jamie Vardy i spetsen så gör man som nämnt väldigt många mål. Sju mål hittills från spjutspetsen Vardy med god hjälp från Harvey Barnes och Youri Tielemans som visat klassen. Defensivt saknades senast många viktiga försvarare. Främst Caglar Söyuncu och Johnny Evans i mittförsvaret vilket helt klart också försvagar en backlinje som Ben Chilwell dessutom lämnade inför säsongen. Det bör Wolverhampton kunna utnyttja.

Återfinns topp 6 – igen

Wolverhampton är ett av de lagen som både gjort minst mål och släppt in minst mål såhär långt i Premier League och jag tror det är en av anledningarna till att oddset faktiskt sträcker sig över två i det här läget. Dock får man inte glömma att Wolves faktiskt passar väldigt bra mot bättre motstånd när man inte behöver föra spelet och detta är precis den typen av match. Man borde kunna få till ett bra kontringsspel här och jag tror därför att man offensivt gör minst ett mål, Raul Jimenez är troligen den som löser det och bara faktumet att både mexikanen och Jamie Vardy är på planen borde väl vara fog nog för det här spelet?

Ser man exempelvis mot Manchester City så är det en av matcherna där spelet löste sig för Wolves, där spelar man mer på kontring än mot lag som Crystal Palace, Newcastle, Sheffield United och Fulham där man måste föra spelet. Då ser det inte lika bra ut. Dock ett rejält fall framåt senast mot Crystal Palace där man tidigt tog en tvåmålsledning som man sedan höll undan.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/11 kl 13:45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.