Speltips:

Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Under 3.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 12.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tre av lagens fyra senaste möten mot varandra!

  • Spelet sitter i sex av Norwich nio senaste matcher.

  • Spelet sitter i sju raka möten för Watford.

  • Watford har inte släppt in mer än två mål i någon av sina matcher efter den förnedrande krossen mot Manchester City.

  • Ångestladdat. Lagen kommer inte bjuda på någonting!

Mycket tungt

Norwich har fått grus i maskineriet och har förlorat fem av sina sex senaste matcher. Euforin om Teemu Pukki har dött ut och nu presterar varken han eller Norwich-truppen i sig. Det är en mycket tuff period just nu och man har gått från en mycket positiv och hypead start av säsongen till flera raka dystra trender. Under fredagen väntar ett otroligt ångestladdat möte mellan jumbon och nästjumbon. Norwich kan glädjas åt att man inte ligger sist i tabellen och man har med en vinst under fredagen, dragit ifrån mer i botten. I botten finns även fredagens motståndare, i Watford, som i dagsläget behåller jumboplatsen med endast fem inspelade poäng.

När lagen möts den här gången är det rejält ångestladdat i bägge lägena. Norwich skulle i och med tre poäng dra ifrån gapet till Watford till fem poängs försprång. Ett försprång som kommer och hade varit oerhört viktig inför fortsättningen. I hemmalaget ser man ut att klara sig utan Ralf Fährmann och Timm Klose under matchen mot Watford. Jag tror på ett tillstängt och tight möte, i ovanligheternas skull, till skillnad mot tidigare möten.

Vill uppåt

Jag är beredd att säga att Watford inte förtjänar den tabellplacering man har i dagsläget. Både truppen och ledningen är betydligt bättre än vad resultaten visar och det är ren och skär oflyt som gjort att man ligger där man ligger. Visst, man kan inte ta ifrån laget några bedrövliga insatser heller, i matcher mot Manchester City etc. Ett Watford med en relativt stark trupp, och en trupp som hade kunnat husera i mitten av tabellen, behöver öka och behöver börja ta poängen. Watford kan och det är bara flytet som saknas för att man skall ta dom där viktiga poängen för att lyfta ur botten. Nu har man en strålande chans att ta första steget, när man gästar Norwich!

Troy Deeney saknas fortfarande i Watford. Men i övrigt är det en full trupp som laget kommer till matchen mot Norwich med. Det här är säsongens, hittills, viktigaste match för Quique och hans lag. En seger här skulle vara livsviktig inför fortsättningen och jag tror att man hade byggt på en vinst här, med fler vinster framöver. En stabil insats mot Chelsea senast, som likaväl hade kunnat sluta med poäng – men det är återigen det där sista som saknas. Det kan man plocka fram under fredagen och jag tror att man har en god chans till poäng, trots att det blir en mycket tight match här! Underspelet klickas.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.