Speltips:

Jag väljer att spela på över 2.5 mål i matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Över 2.5 mål hos William Hill

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 10.38

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sassuolo har löst spelet i åtta av deras tio ligamatcher.

  • Över 2.5 mål har suttit i sju av Bolognas nio senaste ligamatcher.

  • De två lagen har löst överspelet i deras tre senaste inbördes möten.

  • Sassuolos Domenico Berardi är inne i en bra form just nu. Italienaren har stått för sju mål och två assist i ligaspelet.

  • Sassuolo kommer ifrån ett 2-2 resultat mot nykomlingen Lecce.

Suttit i åtta av deras tio senaste

Sassuolo tar alltså emot Bologna hemma på Mapei Stadium som ligger i staden Reggio Emilia. Det är två lag som befinner sig på nedre halvan av tabellen. Hemmalaget Sassuolo och Brescia har visserligen spelat en match mindre än resterande lag i ligan pågrund av en uppskjuten match. I inledningen av Serie A har laget blandat och gett rejält. De har bland annat visat ljusglimtar av deras anfallspel i vinsterna mot SPAL och Sampdoria, men sedan fallit lite lätt mot topplag som Roma och Atalanta.

Hemmalaget har tillräckligt mycket kvalitet för att inte behöva oroa sig om bottenstriden. De har kapaciteten för att bli ett mittenlag även den här säsongen. Mycket hänger på stjärnan Domenico Berardi som tillbringat många år i klubben. Lagkaptenen har stått för sju mål och två assist på nio ligastarter, 25-åringen är helt klart Sassuolos främsta anfallsvapen. Men i laget hittas även anfallaren Gregoire Defrel som gjorde elva ligamål för Sampdoria förra säsongen. Överspelet har suttit i åtta av deras tio ligamatcher den här säsongen. Den nykomponerade backlinjen har inte riktigt spelat samman sig ännu, därmed tror vi att måltrenden håller i sig!

Svag form

Gästerna Bologna befinner sig även dem på nedre halvan av tabellen. Laget startade ligan ganska starkt men har sedan fallit in i en betydligt svagare form. Tränaren Sinisa Mihajlovic går igenom en omfattande cancerbehandling och därmed fått organisera vissa träningar via livelänk ifrån sjukhuset. Under de två första omgångarna kunde Mihajlovic trots allt coacha laget från bänken men har även missat ett antal. Under de närmaste veckorna har det ryktats frekvent om att Zlatan Ibrahimovic kan vara tillgänglig för Bologna, eftersom att svensken har en väldigt nära relation till tränaren Mihajlovic. Det återstår att se ifall det blir verklighet i vinter.

Bologna har endast en vinst på deras åtta senaste ligamatcher. Men trots den svaga formen har lagets matcher varit väldigt underhållande. Det har bjudits på väldigt mycket mål och Bologna har löst spelet i sju av deras nio senaste ligamatcher. Laget kommer senast ifrån en 1-2 förlust mot storklubben Inter där den välkände Romelu Lukaku satte ledningsmålet ifrån elva meter i den 90:e matchminuten. Bologna har trots svag form skapat sig ett avstånd till bottenstriden med fyra poängs marginal. Gästerna är i stort behov av poäng under fredagskvällen när laget reser till Reggio Emilia.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos William Hill

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 10.38

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.