Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid har vunnit tre av sina fyra senaste trots ett tufft spelschema i form av Barcelona, Mönchengladbach, Huesca och Inter

  • Senast lagen möttes vann Real Madrid med 3-0

  • Valencia är inne i en väldigt tuff period, där den kaosartade situationen inom klubben börjat påverka prestationerna på planen

  • Valencia har förlorat tre av sina fyra senaste ligamatcher

  • Real Madrid har gjort tolv mål på fyra matcher

Poängtapp efter poängtapp

Vi avrundar helgen med stormöte i Spanien. Ett möte som på förhand borde vara vidöppet, men som istället lär bli en ensidig historia i bortalagets favör. Valencia fortsätter tappa poäng i seriespelet, och förra säsongens niondeplats blir väldigt tuff att nå den här säsongen. Vilket såklart säger en del om läget i klubben. En tränare som vill lämna och som endast är kvar på grund av sitt kontrakt, flertalet nyckelspelare sålda och allmänt kaos i klubben. Valencias motgångar hittills den här säsongen kommer alltså inte som någon chock, det var rätt väntat.

Inför mötet har Valencia fyra raka matcher utan vinst, förlust i tre av dessa. Undantaget var ett kryss mot Getafe senast, där man räddade sig till en poäng efter straff i sista minuten. I de senaste sju matcherna har man bara en enda vinst, detta trots ett högst överkomligt spelschema. Under perioden har man förlorat mot såväl Celta Vigo som Elche. Räkna med att man får problem mot Real Madrid på söndag!

Förstaplatsen i sikte!

Real Madrid har lyckats bra i seriespelet hittills även om prestationerna i Champions League ifrågasatts. “Los Blancos” ligger endast en poäng bakom Sociedad med en match mindre spelad, så här har man förstaplatsen i sikte och jag tror man spelar hem tre poäng relativt komfortabelt i helgen. Nu senast noterades man för en viktig seger mot Inter i Champions League och dessförinnan storvinst mot Huesca i ligaspelet med 4-1. Så dagsformen kan man inte klaga på direkt. Totalt tre vinster och ett kryss de fyra senaste – där man gjort tolv mål framåt. Härliga siffror för Real Madrid!

Den raka tvåan ger oss ett väldigt fint odds, här finns det gott om spelvärde!

Speltips.se ger tipset:

real madrid vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.