Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham har vunnit fyra av deras fem senaste matcher.

  • Duon Kane och Son har tillsammans mäktat med hela 14 mål och 10 assister på sju ligamatcher. Ett makalöst facit för Tottenhams storstjärnor.

  • West Brom har släppt in flest mål i hela ligan hittills, nämligen 16 insläppta mål på sju ligamatcher.

  • West Brom kommer senast ifrån en 2-0 förlust mot nykomlingen Fulham.

  • West Bromwich besitter en alldeles för svag spelartrupp för att klara av det tuffa tempot i Premier League. Undertecknad tror att nykomlingen har en tuff säsong framför sig.

Tuff start för nykomlingen

Vi ser framåt söndagen när Premier League bjuder på flera spännande ligamatcher. Nykomlingen West Bromwich tar sig an formstarka Tottenham hemma på The Hawthorns. Vi är fortfarande i ett tidigt skede av säsongen med tabellen börjar redan splittra upp rejält. Under söndagen är det botten mot toppen där lagen spelar med två helt olika agendor.

Redan efter sju omgångar ser det mörkt ut för nykomlingen West Bromwich. Klubben har haft stora problem sedan uppflyttning från engelska Championship. Spelartruppen känns alldeles för svag för att klara det tuffa matchtempot i Premier League. West Bromwich är det laget som har släppt in flest mål i hela ligan hittills, nämligen 16 insläppta mål på sju ligamatcher. Det ser ut att bli en lång säsong för West Bromwich och vi tror att nykomlingen går lottlösa igen under söndagen. Hemmalaget kommer senast ifrån en 2-0 förlust mot den andra formsvaga nykomlingen Fulham. West Bromwich lyckades endast skapa ett skott på mål under hela matchens gång, det bådar inte gott för söndagens möte mot starka Tottenham.

Stekhet offensiv

Även om det bara gäller i några timmar har Tottenham en ypperlig chans att kliva upp i serieledning under söndagen. En vinst mot formsvaga West Bromwich skulle innebära att Mourinhos gäng tar ledning med deras 17 inspelade poäng. Giganten Liverpool kan visserligen ta tillbaka ledning igen under eftermiddagen när de tar sig an Manchester City.

Gästerna Tottenham har fått sig en fin start på den här ligasäsongen. Deras facit lyder fyra vinster, två oavgjorda och en förlust efter sju spelade omgångar. Spurs har varit fenomenala i offensiven där allting kretsar kring storstjärnorna Heung Min Son och Harry Kane. Den här duon har varit stekhet under upptakten av ligaspelet och står just nu på hela 14 mål tillsammans. Notera även att Harry Kane har mäktat med makalösa åtta assist på denna korta tiden. När hemvändaren Gareth Bale kommit tillbaka till matchformen besitter Tottenham en väldigt farlig trio som kan störa samtliga försvar i ligan. Det ska även tilläggas att nyförvärvet Pierre-Emile Hojbjerg har verkligen kommit in och tagit en stor roll i laget centrala mittfält. Det kan mycket väl bli en bra säsong för gästerna Spurs. Vi tror på ytterligare en trepoängare under söndagen när de reser till West Bromwich.

Speltips.se ger tipset:

Tottenham vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 12.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.