Speltips:

Jag väljer att spela Boston Bruins ML i den här matchen. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Boston Bruins ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/12 kl 17.45

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Boston Bruins har bara förlorat en av sina nio senaste matcher.

  • Boston vann det senaste mötet i TD Garden lagen emellan.

  • Bruins är oerhört starka på hemmais och är det ända laget i NHL som inte förlorat under fulltid på just hemmais.

  • Boston vill ta tillbaka förstaplatsen i Eastern från Washington Capitals.

  • Den snöpliga förlusten senast mot Blackhawks tror jag har gett Bruins ännu mer tändvätska till att vilja vinna den här matchen.

Oväntad förlust senast

Boston Bruins fick sin åtta matcher långa segersvit stoppad senast när Jonathan Toews gjorde det avgörande målet på övertid vilket gav Chicago Blackhawks en 4-3 seger. Bruins gjorde tre mål i den tredje perioden för att hämta ikapp till 3-3 och därmed också se till att man förlängde sin poängsvit till 13 raka matcher. I och med det så är man fortsatt det ända laget i NHL som inte förlorat på fulltid på hemmais med 12-0-5.

Det har blivit lite av en tradition den här säsongen att Bruins har sett sega ut under de två första perioderna för att sedan explodera i den tredje. I matchen mot Blackhawks låg man som sagt under med 3-0 inför den sista perioden men det skulle bli 3-3. Joakim Nordström, Chris Wagner och Torey Krug blev målskyttarna för kvällen. Det var kanske inte en match man förväntade sig att Bruins skulle förlora tillslut vilket gör att jag tror man kommer att vara extra taggade på att hoppa upp på hästen igen och vinna mot Avalanche.

Landeskog tillbaka

Det tog inte lång tid innan svensken Gabriel Landeskog hittade målet igen när han nu äntligen kommit tillbaka efter sin skada. Colorado Avalanche kaptenen gjorde mål med 12:57 gångna efter att ha varit borta under de senaste 16 matcherna, målet var en bidragande faktor till att man höll undan och lyckades vinna med 3-2 mot Montreal Canadiens senast. Innan skadan hann han med tre mål och fyra assist på de elva första matcherna av säsongen, senast han spelade var den 26:e oktober. Utan Landeskog så förlorade Colorado sina tre första matcher men efter gick det bättre och man gick 9-3-0 på de kommande 13. Inför matchen mot Montreal hade man en fyra matcher lång segersvit och nu har den blivit till fem. Avalanche är heta men det är även Boston trots sitt tapp senast. Det är tvåan i Eastern mot femman i Western, en intressant match har vi att vänta men jag tror det blir hemmalaget Bruins som kommer ut som vinnare.

Speltips.se ger tipset:

Boston Bruins ML hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/12 kl 17.45

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.