Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea har vunnit hela fyra av deras fem gruppspelsmatcher och har därmed redan vunnit sin grupp.

  • Chelsea har löst överspelet i fyra av deras fem gruppspelsmatcher.

  • Deras första gruppspelsmatch slutade i en 0-4 seger till starka Chelsea.

  • Över 2.5 mål har suttit i tre av Krasnodars fyra senaste CL-matcher.

  • Engelska Chelsea ser ruggit starka ut just nu och besitter en fin bredd i truppen. Därmed tror vi på en relativt stark startelva ifrån Lampards håll.

Chelsea ser ruggigt starka ut

Den engelska storklubben Chelsea stod för ett riktigt stark transferfönster inför den här säsongen. Stjärnvärvning efter stjärnvärvning presenterades och förväntningarna på Chelsea blev skyhöga. Men att värva in massvis med spelare på samma gång brukar inte alltid ge den effekten som man är ute efter. Nu har det gått ett tag och vi kan konstatera att tränaren Lampard har gjort ett ypperligt jobb med sitt nya lagbygge.

Chelsea ser ruggigt starka ut för tillfället och kan mycket väl bli en guldkandidat i Premier League. Väl i Champions League går Lampards mannar som tåget även där. Den engelska storklubben har redan vunnit sin grupp där de tävlat mot lag som Sevilla, Krasnodar och Rennes. Chelsea har vunnit hela fyra av deras fem gruppspelsmatcher och gjort hela 13 mål framåt. De kan alltså spela helt utan press under tisdagen mot ryska Krasnodar. Chelsea besitter en fin bredd i truppen och vi tror på en relativt stark startelva trots att Lampard kommer rotera. Hemmalaget har löst överspelet i fyra av deras fem gruppspelsmatcher den här säsongen.

Tredjeplatsen är säkrad

Ryska Krasnodar står inför en tuff uppgift under tisdagskvällen, de ska nämligen ta sig an den klara gruppvinnaren Chelsea. Krasnodar har som förväntat inte kunnat matcha nivån som topplagen Chelsea och Sevilla håller. I Krasnodar hittar vi tre svenskar i form av Kristoffer Olsson, Markus berg och Victor Claesson. Den här trion spelar en väldigt viktig roll hos gästerna, det återstår att se ifall våra landslagsmän kan störa Chelseas fina form.

Krasnodar kan i alla fall nöja sig med sin tredjeplats vilket betyder att klubben får en chans i Europa League-slutspelet. Gruppfyran Rennes har presterat alldeles för dåligt och hittas bara på en poäng efter fem spelade gruppspelsmatcher. Även ifall Rennes vinner över Sevilla i sista omgången, så behåller Krasnodar sin tredjeplats på grund av inbördes möten. Överspelet har suttit med råge i tre av deras fyra senaste gruppspelsmatcher i Champions League.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/12 kl 16.56

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.