SPELTIPS 8/12 inför Pittsburgh Penguins-New York Islanders: Målkalas att vänta! - Speltips.se

SPELTIPS 8/12 inför Pittsburgh Penguins-New York Islanders: Målkalas att vänta!

///SPELTIPS 8/12 inför Pittsburgh Penguins-New York Islanders: Målkalas att vänta!

SPELTIPS 8/12 inför Pittsburgh Penguins-New York Islanders: Målkalas att vänta!

Match: Pittsburgh Penguins-New York Islanders (NHL) | Speltips: Över 5,5 | Odds: 1,72 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: UNIBET

Överspelet är skrivet i sten när Pittsburgh Penguins tar emot New York Islanders inatt – ett målkalas att vänta!

Pittsburgh hoppar tillbaka på vinnarspåret?

Efter fyra raka vinster åkte Pittsburgh på en förlust när New York Rangers var på besök senast. Siffrorna skrevs till 3-4 efter en mycket underhållande tillställning, där båda lagen visade prov på offensiv styrka. De regerande mästarna Pittsburgh har blandat och rejält den här säsongen – 15 vinster av 24 möjliga bäddar för en mindre smickrande sjundeplats i Eastern Conference-tabellen. Det är framför allt bortaspelet som vart lagets största problem den här säsongen, eller vad sägs om 10 förluster på 16 spelade bortamatcher och totalt 62 (!) mål insläppta? Endast Arizona har släppt in fler mål på bortaplan den här säsongen (64), dock på 18 spelade bortamatcher. På hemmaplan är Pittsburgh erkänt starka, med nio vinster på 13 spelade hemmamatcher. Vasst målsnitt på 3,15 mål/match. Tycker laget sett riktigt bra ut på sistone, i de sex senaste matcherna har man lyckats göra minst tre mål framåt. I fyra av de fem senaste matcherna har man lyckats göra minst fyra mål framåt. Tillbaka till vinnarspåret när Islanders kommer på besök?

Islanders på nedgång?

Jag har nämnt det tidigare, och jag nämner det igen – Islanders är helt klart en av säsongens största utropstecken. Vi hittar laget på en sjätteplats i Eastern Conference-tabellen, i en tabell som i dagsläget är snuskigt jämn. Framför allt har Islanders visat prov på en ruggigt vass offensiv, man är faktiskt det lag som tillsammans med Tampa Bay mäktat med flest mål framåt av samtliga lag – 101 mål. Rent av fantastiskt. John Tavares, Anders Lee, Josh Bailey och Mathew Barzal har samtliga övertygat stort i offensiven. Islanders kommer senast från en 6-2-förlust borta mot Tampa Bay, en förlust jag såg komma långt på förhand. Jag rekade själv ettan i matchen, ett helgivet drag då Doug Weights mannar matchats rätt hårt på sistone. Utöver den fantastiskt offensiv man visat upp så har man underpresterat kraftigt i defensiven – 92 insläppta mål vittnar om det. Det är verkligen ingen slump att Islanders gått över 5,5-linan i 19 av 27 spelade matcher den här säsongen, siffror som motsvarar 70% (!) av samtliga matcher. Definitivt upplagt för ett svängigt målkalas när man gästar Pittsburgh Penguins inatt.

Speltips: Över 5,5

Två av seriens målgladaste och mest underhållande lag drabbar samman – tveklöst upplagt för en svängig, underhållande och målrik tillställning. Överspelet bankas alla dagar i veckan.

 • Pittsburgh löser överspelet i 17 av 29 spelade matcher den här säsongen (59% av matcherna)

 • Islanders löser överspelet i 19 av 27 spelade matcher den här säsongen (70% av matcherna)

 • Båda lagen löser överspelet i fem av de sex spelade matcherna

 • Pittsburgh snittar 3,15 mål/match på hemmais

 • Islanders har mäktat med 101 (!) mål framåt på 27 spelade matcher

Jag bankar över 5,5 mål i matchen till 1,70 gånger pengarna – 5,0U investeras.

Rygga till 1.70 hos Unibet
Skrivet av |2017-12-07T04:18:15+00:007 december, 2017|Ishockey, NHL|4 Kommentarer
Content & Community Manager här på Speltips.se. Jag är huvudansvarig för betting communityn på Facebook, där ni även kan hitta mig på daglig basis. Jag ansvarar bland annat för samtliga tävlingar och kampanjer, samtidigt upprätthåller jag en daglig kontakt med medlemmarna i communityn och besvarar alla typer av frågor eller funderingar med koppling till betting i sin helhet. Har även mångårig erfarenhet av att skriva djupgående och välanalyserade speltips samt nyhetsartiklar av olika slag.

4 Comments

 1. Melker 7 december, 2017 at 2:48 e m - Svara

  Hej Elias

  Intressant spel. Jag undrar varför du tog bort dubbeln innan som du la upp med över 4,5 mål?

  • Simon Pettersson 7 december, 2017 at 3:06 e m - Svara

   Hej Melker!

   Det är ingen som har raderat något. Däremot verkar just det inlägget endast visas om man är inne på datorn men inte från mobilen. Vi jobbar på att lösa problemet!

   /Simon Pettersson

 2. Caroline 7 december, 2017 at 6:55 e m - Svara

  Hej, vart fick ni oddset 1.72 ifrån på Unibet ? Jag har följt denna match på Unibet sedan det postades och det har aldrig varit över 1.70 vad jag har sett.
  Kan ni inte posta en printad kupong med oddsen ist för att skriva oddsen vara? De känns påhittade ibland.
  1 min efter ni postar kollar jag upp oddset och det stämmer extremt sällan trots att jag loggar in sekunder efter…..
  Titta på 5spades, där postar de spelkuponger så man ser det riktiga oddset.

  • Speltips.se 7 december, 2017 at 10:14 e m - Svara

   Hej Caroline!
   Om du kikar på till exempel Oddsportal, så kan du se att igår så var oddset uppe i hela 1.73 hos Unibet när inlägget skrevs.

   Ibland så skriver vi rekarna några timmar innan dom publiceras för att inte ha för många rekar uppe samtidigt. Men jag ska se till om vi kan lösa det så att dom publiceras direkt så att oddset blir aktuellt.

   Mvh
   Jesper
   Speltips.se

Lämna gärna en kommentar